Osta 3 tuotetta tai enemmän
Schockemöhle
Schockemöhle

Schockemöhle

212 tuotetta
Osta Schockemöhle at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Schockemöhle - tunnettu nimi hevosurheilussa

Schockemöhle-nimi on edustanut huippusuorituskykyä hevosurheilussa jo melko pitkään. Vuonna 2005 perustettu Schockemöhle Sports jatkaa siitä. Oranssilla värillään erottuva yritys on vakiinnuttanut asemansa kansainvälisessä hevosurheilussa laadukkailla ja käytännöllisillä tuotteillaan hevoselle ja ratsastajalle. Se etsii uusia potentiaaleja ja trendejä sekä tuo kokemuksensa ja vahvuutensa niihin. Brändin laaja perusmallisto on löydettävissä kaikilta maailman tärkeimmiltä hevosvarustetoimittajilta.

Schockemöhle Sports - tuotteita sekä hevoselle että ratsastajalle

Piditpä sitten klassisesta tyylistä tai sporttisista ja moderneista malleista, Schockemöhle Sports tarjoaa jotain jokaiseen makuun. Tuotevalikoimassa on ratsastajille ratsastushousuja ja ratsastusleggingsejä sekä polvipaikoilla että kokopaikoilla, ratsastuspaitoja, asusteita sekä kisatakkeja ja muita kisavaatteita. Valikoimassa on hevosille niin riimuja, satulahuopia, rintaremmi martingaaleja, ohjia, otsapantoja, korvahuppuja ja loimia kuin anatomisia suitsia ja kankisuitsia. Saatavissa on myös väreiltään yhteensopivia mallistoja. Laaja valikoima tarjoaa sekä kilparatsastajille että vapaa-ajan ratsastajille kaikkea, mitä he ikinä voivat toivoa.