« Takaisin / Merkit / Back on Track

Back on Track Back-On-Track selänlämmitin, 100 cm x 120 cm

114,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 18 )

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Black
Black Back-On-Track selänlämmitin, 100 cm x 120 cm
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Terapeuttinen selänlämmitin rentouttaa lihaksia ja auttaa toipumaan selän alueen lihasvammoista.

Tämä terapeuttinen selänlämmitin on valmistettu ainutlaatuisesta Welltex-kankaasta - polyesteristä, johon on upotettu hienojakoista keraamista jauhetta. Materiaali on suunniteltu heijastamaan hevosen kehon omaa lämpöä ja muuttamaan sen rauhoittavaksi infrapunalämmöksi, joka lievittää lihasten, jänteiden ja nivelten kipu- ja tulehdustiloja. Toimii niin vammojen ennaltaehkäisyssä kuin niiden hoidossakin. Selänlämmittimen avulla voit lämmittää hevosesi selkälihakset ennen harjoitusta tai lepuuttaa väsyneitä lihaksia. Ainutlaatuinen materiaali heijastaa kehon lämpöä ja rentouttaa lihaksia. Selänlämmitin pysyy hyvin paikoillaan nailonvyön avulla, joten selänlämmitin sopii erinomaisesti käytettäväksi ennen kilpailuja, ennen treenejä tai vaikka yöllä hevosesi talliloimen alla. Tarranauhat voidaan irrottaa ja selänlämmittimen voi myös halutessaan ommella kiinni olemassa olevaan loimeen.

Tuoteominaisuudet:

  • Terapeuttinen selänlämmitin alkulämmittelyn tai loppuverryttelyn tueksi
  • Sopii erinomaisesti hevosille, joilla on selkäkipuja tai hitaasti lämpenevät selkälihakset
  • Toimii niin vammojen ennaltaehkäisyssä kuin niiden hoidossakin
  • Rauhoittava infrapunalämpö lievittää kipua
  • Koko - 3' x 3'
  • Tarranauha on irrotettavissa ja selänlämmitin voidaan myös ommella kiinni olemassa olevaan loimeen tai käyttää yksinään nailonvyöllä kiinnitettynä

Teknisiä lisätietoja:

Materiaali: 100 % polypropeenia, johon on sulautettu vallankumouksellista, keraamista Back on Track kuitua.

Pesuohjeet:

Konepesu 30 asteen lämpötilassa miedolla pesuaineella.Huomio:Älä käytä huuhteluainetta.EI rumpukuivausta, koska tuote saattaa mennä pilalle. Ainoastaan ripustuskuivaus.EI SAA silittää korkeammalla kuin 50 asteen lämmöllä.

Tuote numero: 17583

100% asiakkaistamme on sitä mieltä, että tuotteen mitoitus on normaali, 0% asiakkaistamme on sitä mieltä, että tuotteen mitoitus on pieni
Pieni
0
Normaali
10
Suuri
0

Lue arvosteluja:

Våri: