« Takaisin / Merkit / Keratex

Keratex Keratex 3P Hoof Repair, 50 ml

34,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.05 l (699,00 € / l)

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Ei määritelty
Ei määritelty Keratex 3P Hoof Repair, 50 ml
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Tämä sarja on kehitetty korjaamaan ja täyttämään keskikokoisia ja suuria kavionseinämän halkeamia. Puhdistettuasi perusteellisesti sen osan kaviosta jonka haluat korjata, sekoita aineet annettujen ohjeiden mukaisesti ja käytä lastaa aineen levittämiseen. Epoksihartsitahna liimaantuu korjattavalle alueelle antaen sinulle täyteaineen, joka jäljittelee luonnollista kavioainesta. Keratex 3P Hoof Repair -ainetta voi raspata aivan kuin kaviota, se kuivuu matalassa lämpötilassa 10-20 minuutissa, ja siihen voi jopa iskeä nauloja (ainoastaan kylmäkengitys). Keratex 3P Hoof Repair -sekoituksen kovuutta ja joustavuutta voidaan säätää jauheen määrällä.

Teknisiä lisätietoja:

50 ml:n pakkaus sisältää täyteainejauheen, lastan, kaksinkertaisen ruiskun helppoon levitykseen, sekoitusastian ja ohjeet.

Tuote numero: 316258

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: