3P Hoof Repair, 50 ml

35,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.05 l (719,00 € / l)
Saat 15% lisäalennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: SUMMER-SALE
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 04.07.2022 asti. Ei voimassa merkkien Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta tuotteille.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 6 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Tämä sarja on kehitetty korjaamaan ja täyttämään keskikokoisia ja suuria kavionseinämän halkeamia. Puhdistettuasi perusteellisesti sen osan kaviosta jonka haluat korjata, sekoita aineet annettujen ohjeiden mukaisesti ja käytä lastaa aineen levittämiseen. Epoksihartsitahna liimaantuu korjattavalle alueelle antaen sinulle täyteaineen, joka jäljittelee luonnollista kavioainesta. Keratex 3P Hoof Repair -ainetta voi raspata aivan kuin kaviota, se kuivuu matalassa lämpötilassa 10-20 minuutissa, ja siihen voi jopa iskeä nauloja (ainoastaan kylmäkengitys). Keratex 3P Hoof Repair -sekoituksen kovuutta ja joustavuutta voidaan säätää jauheen määrällä.


Teknisiä lisätietoja:


50 ml:n pakkaus sisältää täyteainejauheen, lastan, kaksinkertaisen ruiskun helppoon levitykseen, sekoitusastian ja ohjeet.


Tuote numero: 316258

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: