Uusi

Horseware Rhino Wug Lite ulkoloimi, 0g.

€ 189,95
Hinnat sisältävät alv:n
Säästä 25 % valitsemastasi tuotteesta
Kopioi koodi: HIGHLIGHT25
Tilauksen minimisumma on 70 €. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous koskee ainoastaan yhtä tuotetta. Alennus vähennetään tuotteesta, jolla on korkein myyntihinta. Jos tuote on jo alennettu, otetaan alennettu hinta huomioon. Alennus vähennetään ainostaan silloin, jos se on korkeampi kuin jo olemassa oleva alennus. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme ainoastaan tuotteen alennetun arvon. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 18.10.2021. saakka.
Navy/ Grey/ Aqua blue Horseware Rhino Wug Lite ulkoloimi, 0g. horseware
Kokotaulukko
Valitse toimitustapa
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Korkea kaulakappale takaa hyvän istuvuuden ja ehkäisee säkään kohdistuvaa painetta, V-kiinnitys edessä antaa hyvän liikkumavapauden laiduntaessa, lisäksi loimessa on kaarevat jalkatilat, kiiltoa edistävä polyesterivuoraus, sekä ristivyöt.


Teknisiä lisätietoja:


Kangas: Ainutlaatuinen teknologia perustuu 1000:n denierin polypropyleenista valmistettuun pintakankaaseen, joka suojaa alempaa vedenpitävää ja hengittävää sulkukerrosta. Polypropyleeni on vahvempi vaihtoehto useammin ulkoloimissa käytetylle polyesterille Loimessa on antistaattinen ja antibakteerinen polyesterivuori ja thermobondattu täytekuitutoppaus.


Tuote numero: 307632

Lue arvosteluja:

Horseware Rhino Wug Lite ulkoloimi, 0g.