25 % alennusta valitsemastasi Horzen tai B Vertigon tuotteesta! Käytä koodia: HZ25OFF |

×

Sähkölanka

Sähkölanka sopii ihanteellisesti laitumen rajaamiseen ja pitää hevosesi turvallisesti sisällä aidoissa. Sähköaita on helppo asentaa ja ylläpitää Horzelta saatavien vaihto-osien avulla.

Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
16 tuotetta

Metallinen sähkölanka sopii erinomaisesti tarhojen ja laidunten rakentamiseen ja se on vahvempaa kuin nauhamaiset sähkölangat.

Kun lisäät hieman metallista sähkölankaa aitaukseen, hevosesi pysyy helposti aitojen sisällä. Myös metallilankatäytteinen köysilanka on jämäkämpää ja kestävämpää, kuin nauhamainen sähkölanka, sekä kestää paremmin huonoa säätä ja muita luonnonilmiöitä. Sähkölanka on valmistettu vahvasta polyetyleeniköydestä ja se on käytännöllisesti katsoen tuhoutumatonta. Köysilanka sopii käytettäväksi silloin, kun laitumen aidan on tarkoitus pysyä paikoillaan pidemmän aikaa. Nauhamaista sähkölankaa käytetään useammin silloin, kun laidunta on tarkoitus siirtää aika ajoin. Köysilanka sopii erinomaisesti pitkäaikaisten laidunten rakentamiseen tai sellaisten alueiden aitaamiseen, joilta hevosten tai muun karjan on syytä pysyä poissa. Sähköaitamateriaaleja on saatavilla useissa eri pituuksissa ja paksuuksissa. Ne sopivat hyvin yhdistettäviksi Horzelta saatavien eristimien ja liittimien kanssa.

Lue lisää