Osta Blue Hors Psyllium Husk, 3 kg | horze.fi

Psyllium Husk, 3 kg

€ 69,95
Hinnat sisältävät alv:n
Blue Hors Psyllium Husk, 3 kg
Blue Hors Psyllium Husk, 3 kg
Valitse koko Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan.
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Blue Hors Psyllium Husk, 3 kg
Kuvaus

Kuvaus

Kun hevonen on aitauksessa, jossa on vähän tai ei ollenkaan heinää, se saattaa niellä hiekkaa, joka kertyy suolistoon. Kun psylliumin siementen kuoret sekoittuvat suoliston nesteisiin, niistä muodostuu geeliä, joka auttaa poistamaan hiekkaa hevosen suolistosta.Vain siementen kuoret geeliytyvät - eivät siemenet. Tästä tuotteesta on poistettu siemenet, joten tuotteessa on vain laadukkaita ja tehokkaita kuoria.


Tuoteominaisuudet:


  • 100 % Psylliumin siementen kuoria
  • Sitoo suolistossa olevaa hiekkaa itseensä, jolloin hiekka kulkee suoliston läpi ja poistuu ulosteen mukana
  • Suojaa suoliston limakalvoja ja varmistaa hyvän ruuansulatuksen

Teknisiä lisätietoja:


Sisältö:Psylliumin siementen kuoria.


Käyttöohjeet:


Ruokintaohjeet 600 kg painavalle hevoselle (pienemmille hevosille annetaan vastaavasti pienempi määrä): Jos suolistossa on hiekkaa, anna yksi annos kahdesti päivässä noin kuukauden ajan. Ennaltaehkäisevästi ruokittuna anna puolet vähemmän. Yksi annos on 50 g. Hevosella on oltava vettä vapaasti saatavilla. Sekoita psylliumsiemenkuoret kuivaan rehuseokseen. Siemenkuoria ei ole suositeltavaa pehmittää ensin, ja niitä ei tule sekoittaa märkään ruokaan ennen ruokkimista, koska hyytelöitymisen on tarkoitus alkaa vasta hevosen suolistossa. Ei sisällä kiellettyjä aineita. Säilytä ilmatiiviisti ja kuivassa paikassa.


Tuote numero: 308607

Lue lisää

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Parhaat arviot ensin
Arvioi tuote

Kerro meille mielipiteesi tästä tuotteesta

Kirjoita arvio

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Älä jää paitsi uutisistamme!
Säästä 10 € ensimmäisestä tilauksestasi