Osta F.R.A Cavallo Endurance painoa jakava satulahuopa TSP#509PE | horze.fi

F.R.A Cavallo Endurance painoa jakava satulahuopa TSP#509PE

€ 199,00
Hinnat sisältävät alv:n
10% EKSTRA-alennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: HAPPYDAY
60€ on minimitilaus. Kuponkia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai toisiin alennuskuponkeihin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 09.05.2021 asti.
Musta F.R.A Cavallo Endurance painoa jakava satulahuopa TSP#509PE cavallohorseriderfr
F.R.A Cavallo Endurance painoa jakava satulahuopa TSP#509PE
F.R.A Cavallo Endurance painoa jakava satulahuopa TSP#509PE
Valitse koko Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 3 lisäpäivää toimitusaikaan.
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
F.R.A Cavallo Endurance painoa jakava satulahuopa TSP#509PE
Kuvaus

Kuvaus

Kaikki tavanomaisten Barrel/Endurance/Stock -mallien erinomaiset ominaisuudet on nyt yhdistetty uusiin PE-paneeleihin. Suorituskykyisiset satulahuovat on valmistettu tiiviistä polykuitukerroksista, jotka yhdessä suojaavien memory foam-kerrosten kanssa muodostavat äärimmäisen vakaan rakenteen, joka tasoittaa kuormitusta huippuluokan urheilun vaatimalla tavalla. Nämä paneelit luovat sisäisen tasapainon, joka säilyy jopa ratsastajan liikkuessa erittäin aktiivisesti tai muissa satulaan kuormitusta aiheuttavissa tilanteissa, mahdollistaen täydellisen liikkumavapauden hevosen lavoille.
Muotoiltu hevosesi selkälinjan mukaan siten, että sään alueelle jää hyvin tilaa. Memory Foam varmistaa, että paine ja paino eivät ole jatkuvia, vaan väistyviä. Erinomainen kaikkiin lajeihin, joissa vaaditaan venyvyyttä sivusuunnassa. Paras mahdollinen suoja selkäkipuja vastaan, mutta säilyttää silti sopivan "tuntuman". Istuu kuin hansikas.


Teknisiä lisätietoja:


Pituus: 28.5″ (72 cm) Leveys: 34” (86 cm) kapenee 22 ”:n (56 cm).

Patented Nitrex Closed-Cell Foam.

Benefits of a pad built up in thin layers. 4 different material densities creates a thinner pad with greater shock absorption than a pad twice as thick allows more room for free movement of the scapula (shoulder blade).
F.R.A. Cavallo pad is reversible. New Zealand wool on one side, closed cell shock absorbing foam on the other. Use either side against the horse; it’s your personal preference!
Patented nitrex Closed-Cell Foam: Non-PVC foam that has low resilience and low penetration value, resulting in excellent shock absorption, insulation and rebound (G-value energy return). Far superior to traditional foams. Soft and lightweight, water-absorption free.
Open cell memory foam to enhace saddle fit, releases as the rider shifts weight to vary pressure and gently massage the muscles, promoting healthy circulation. Evenly distributes rider and saddle weight on the muscles. Contracts where the saddle is tight and remains full where the saddle has less contact.
Our Tri-Density Solution, plus the performance enhancement (PE)panel , combined with fine finishing details including genuine leather butt joints, nylon bindings and aeration perforations, provides the Ultimate in Saddle Pads, benefiting both horse and rider!

* Shock absorbent, saves the back of both horse and rider.
* Promotes blood circulation (the slow release memory of the open cell foam creates a gentle massaging action on the horse’s muscle structure).
* Contracts at pressure points, fills gaps.
* Enhances the saddle gullet (protecting the spine).
* Cutback allows wither relief.
* More comfort for a saddle which fits perfectly.
* Allows one saddle to be used on multiple horses.
* Compensates for the changing horses back (different levels of conditioning, natural development over the season and development over the horse’s lifetime).

New Zealand Merino Wool:100% Merino Wool carded and consolidated into a dense material. The resulting cloth is then heat-bonded to enhance dimensional stability, durability and abrasion resistance.
high directional stability to maintain shape characteristics Merino wool, Resilient, Durable, wicks away moisture, breathable and insulating.


Tuote numero: 314908

Lue lisää

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Parhaat arviot ensin
Arvioi tuote

Kerro meille mielipiteesi tästä tuotteesta

Kirjoita arvio

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Älä jää paitsi uutisistamme!
Säästä 10 € ensimmäisestä tilauksestasi