Säästä 20 % KAIKISTA Mountain Horse -tuotteista. *
Säästä nyt

Eskadron riimu CONTROL SÄÄTÖSOLJELLA

Tuote numero: 22194

€ 48,95
(Hinnat sisältävät alv:n)
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
Eskadron riimu CONTROL SÄÄTÖSOLJELLA
Valitse koko Kokotaulukko
Eskadron riimu CONTROL SÄÄTÖSOLJELLA
€ 48,95
(Hinnat sisältävät alv:n)
Tilaustavara
Tämä tuote toimitetaan yhteistyökumppanimme varastosta. Tilaustavara: arvioi 10 lisäpäivää toimitusaikaan. Lue lisää
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Eskadron riimu CONTROL SÄÄTÖSOLJELLA

Kuvaus

Nuorten ja tottelemattomien hevosten taluttaminen voi olla vaarallista ihmiselle ja hevoselle itselleen. Useimmat hevosenomistajat käyttävät ketjua riimunnarussa ongelman ratkaisemiseksi. Control-riimua integroidulla ketjulla voi käyttää tähän tarkoitukseen kolmella eri tavalla. Tavallinen käyttö: Riimunnaru on kiinnitetty riimussa olevaan renkaaseen. Käyttö hevosen hallintaa lisäävästi: Riimunnaru on kiinnitetty ketjun renkaaseen niin, että ketjuun ei kohdistu kiristävää vaikutusta. Käyttö voimakasta hallintaa vaativassa tilanteessa: Riimunnaru on kiinnitetty ketjun renkaaseen niin, että ketju kiristyy vedettäessä. Control-riimun avulla parannat hevosesi hallittavuutta ja lisäät omaa turvallisuuttasi. Tämän avulla vältyt hankalalta talutusketjun kiinnittämiseltä ja irrottamiselta. On tärkeää, että riimu istuu hyvin hevosen päähän. Eläimen kannalta on tärkeää, että käyttäjä tarkkailee tilannetta ja varmistaa, että käytetyt menetelmät ovat järkeviä.


Teknisiä lisätietoja:


Eskadron riimu CONTROL SÄÄTÖSOLJELLA.


Paras toimitushinta

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Tuotearviot (0)

Asiakasarvioiden keskiarvo

Asiakkaidemme lähettämiä tuotekuvia

Jaa oma kuvasi tuotteesta koko maailmalle.

Lataa kuva ja ansaitse 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi!

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.