Rehut & perusravinto

Rehut & perusravinto

Hevosen ruokinta on suunniteltava käyttötarkoituksen ja terveydentilan mukaan. Me tarjoamme useita erilaisia rehuja ja ravintolisiä monenlaisiin ruokintatarpeisiin. Valikoimastamme löytyvät sopivat tuotteet koko tallin tarpeisiin.
38 tuotetta

Osta Rehut & perusravinto osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten rehut on suunniteltu tarjoamaan välttämättömät ravintoaineet hevosesi päivittäiseen ruokavalioon.

Villihevoset selviävät ruohon ja muiden luonnonkasvien avulla,mutta kesyhevoset tarvitsevat runsaasti heinää ja muuta helposti sulavaa ravintoa. Jyvien, kuten kauran, sekä rehusekoituksien syöttäminen varmistaa, että turvallinen ravintoaineiden saanti sujuu kätevästi. Horze tarjoaa huolellisesti valmistettuja rehuja, joista hevonen saa tasapainoisesti sille tärkeitä ravintoaineita. Jotta hevosta voidaan ruokkia optimaalisella tavalla sen käyttötarkoitukseen ja rotuun nähden, on tärkeää arvioida, minkä tyyppinen rehu ja millainen määrä proteiinia on sille hyväksi. Turvalliset tiivisterehut sopivat erinomaisesti varmistamaan hevosen ravitsemuksellisten tarpeiden täyttymisen ja ehkäisemään ähkyjen tai muiden sairauksien syntymistä. Hevosilla tulisi aina olla myös runsaasti puhdasta ja raikasta vettä saatavilla, jotta ne saavat juoda heinää syödessään tai laiduntaessaan.

Hevosen ruokavalion suunnittelu on yksi tärkeimpiä hevosenomistajan perustaitoja.

Hevosten täydennysrehuja voidaan käyttää edistämään suorituskykyä tai varmistamaan, että hevonen saa päivittäin tarvitsemansa ravintoaineet tasapainoisesta ruokavaliostaan. Lisäämällä nivelten kuntoa tukevan ravintolisän hevosesi ruokavalioon, voit helpottaa kipua ja jäykkyyttä, sekä parantaa hevosen liikkuvuutta. Kiillottoman karvapeitteen kuntoa parantavat ravintolisät saattavat sisältää eteerisiä öljyjä tai edistää verenkiertoa. Monet hevoset elävät tyytyväisinä laitumella pelkän heinän turvin, mutta ne saattavat silti tarvita tasapainotusta ruokavalioonsa vitamiini- tai kivennäisrehuilla säilyttääkseen optimaalisen terveyden. Monet vitamiininpuutokset voivat johtua perintötekijöistä, mutta toisinaan myös ympäristössä esiintyvät tekijät vaikuttavat. Kovassa treenissä oleva hevonen hyötyy usein vitamiini- ja elektrolyyttilisistä, jotta se voi täydentää raskaan työskentelyn aikana kadonneet elektrolyytti- ja mineraalivarastonsa. Horzelta löydät useita erilaisia lisäravinteita, mutta parhaan tuloksen saat, kun keskustelet ensin hevosesi tarpeista eläinlääkärin kanssa.