Osta HorseMaster harpagophytum Semoulette, 1 kg | horze.fi

Horse Master harpagophytum Semoulette, 1 kg

€ 38,95
Hinnat sisältävät alv:n
15 % alennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: HAPPY15
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 29.07.2021 asti.
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan.
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus

Kuvaus

HARGOPHYT sopii erityisesti nivel- ja lihasvaivoista kärsiville hevosille ja poneille ja sitä käytetään myös rappeuttavien luustosairauksien hoidossa.Ominaisuudet:Harpagojuuri on jo esi-isiemme tuntema luonnontuote, jolla on luonnollisia, tulehdust rauhoittavia vaikutuksia.HARGOPHYT on ravintolisä, joka palauttaa vanhenevien ja ikääntyvien hevosten liikkeiden joustavuuden.HARGOPHYT sopii hyvin hevosille, joilla on taipumusta jäykkyyteen alku- tai loppuverryttelun aikana.


Teknisiä lisätietoja:


Koostumus:Kosteus 99 %.Raakaproteiini 0,1 %.Raakatuhka <0,1%.Lisäravinteet per kilo:harpagojuuri: 50%Kasviuutteet:|peltokorte, mustaherukka, kehäkukka, orvokki.Käyttöön liittyvät varotoimet:Kehitetty hevosille - Säilytettävä lasten ulottumattomissa.Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa - Ravista hyvin ennen käyttöä - Sulje hyvin jokaisen käytön jälkeen.


Tuote numero: 302357

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

HorseMaster harpagophytum Semoulette, 1 kg