Cavalor Arti Motion 5 Kg

€ 235,00
Hinnat sisältävät alv:n
15% EKSTRA alennusta merkiltä HOrze
Kopioi koodi: HORZE-HALLOWEEN
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 28.10.2021 asti.
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 4 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Osamiinivalmiste ylläpitämään kasvavien hevosten, työhevosten ja vanhempien hevosten luustoa ja nivelten kimmoisuutta niiden kasvuvaiheessa sekä ennaltaehkäisevästi urheiluhevosille pitämään nivelet/jänteet kunnossa ja notkeina. KäyttötarkoitusCAVALOR Arti Base sisältää ravintoaineita, joilla on tunnetusti positiivinen vaikutus nivelten hyvinvointiin. Se on tarkoitettu käytettäväksi silloin, kun ei ole tarvetta tulehduksia ehkäiseville ominaisuuksille.


Tuoteominaisuudet:


  • Nuorille ja kasvaville hevosille
  • Vanhoille hevosille joilla on kroonisia nivelongelmia
  • Urheiluhevosille, jotka ovat kovassa rasituksessa (esim.
  • Ilpailukaudella)
  • Cavalor Arti Matrixin käytön jälkeen

Teknisiä lisätietoja:


Cavalor Arti Matrix keskittyy ravitsemaan hevosia, joilla on akuutteja, vaikeita tai kroonisia ongelmia. Suosittelemme käyttämään Cavalor Arti Matrixia ensimmäisen kahden kuukauden aikana ongelmien ilmestymisestä.Tuotteen koostumusCavalor Arti Base sisältää glukosamiinia, chondroitinsulfaattia, kollageeni II:sta ja MSM:ää, sekä nivelten terveydelle tärkeitä mineraaleja, kuten kuparia, sinkkiä ja magnesiumia. Se sisältää myös C-vitamiinia.Annostelu ja tuoteturvallisuusSekoitetaan päivitäiseen ruokaanPonit: 30 gUrheiluhevoset: 60 g.


Tuote numero: 329872

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Cavalor Arti Motion 5 Kg