Lisäravinteet lihasmassan kasvatukseen & lisäenergiaan

Lisäravinteet lihasmassan kasvatukseen & lisäenergiaan

10 tuotetta
Pavo Eplus, 3 kg

Pavo Eplus, 3 kg

46,99 €
3 kg (15,66 € / kg)
Saatavilla heti
Pavo Muscle Build, 3 kg

Pavo Muscle Build, 3 kg

56,99 €
3 kg (19,00 € / kg)
(1)
Trikem Muscle Maker, Muscles, 1kg

Trikem Muscle Maker, Muscles, 1kg

42,99 €
1 kg (42,99 € / kg)
Saatavilla heti
Pavo Muscle Care, 3 kg

Pavo Muscle Care, 3 kg

76,99 €
3 kg (25,66 € / kg)
Saatavilla heti
Trikem E-Plus, 1000g

Trikem E-Plus, 1000g

24,99 €
1 kg (24,99 € / kg)
(2)
Trikem BCAA lihaksille, 500 g

Trikem BCAA lihaksille, 500 g

46,99 €
0.5 kg (93,98 € / kg)
Saatavilla heti
Trikem E-Plus, 4000g

Trikem E-Plus, 4000g

69,99 €
4 kg (17,50 € / kg)
Saatavilla heti
Cavalor Oilmega, 10l Cavalor Oilmega, 10l

Cavalor Oilmega, 10l

179,99 €
10 l (18,00 € / l)
(2)
Trikem Energy Oil, 5 l

Trikem Energy Oil, 5 l

74,99 €
5 l (15,00 € / l)
(1)
Cavalor Lactatec Powder, jauhe lihaksille, 10 x 15 g

Cavalor Lactatec Powder, jauhe lihaksille, 10 x 15 g

19,99 €
15 kg (1,33 € / kg)

Osta Lisäravinteet lihasmassan kasvatukseen & lisäenergiaan osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten lihaksistoa tukevien ravintolisien laaja valikoima auttaa kasvattamaan urheiluhevosellesi massaa ja voimaa.

Kun hevonen saa lisää voimaa ja kestävyyttä, vahvat lihakset auttavat sitä yltämään parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Horzelta on saatavilla erityistarpeisiin suunniteltuja ravintolisiä lihashuoltoa varten. Vitamiinien, mineraalien, yrttien, hiilihydraattien, albumiinien ja nukleotidien optimaalinen tasapaino auttaa rakentamaan ja korjaamaan lihaksia, sekä ylläpitää kehon kasvua ja terveyttä. Lihasravintoaineiden tehokkaat ainesosat toimivat hyvin yhdessä treenin ja oikein suunnitellun ruokintaohjelman kanssa tarjoten hevosellesi parasta mahdollista tukea, jotta se pystyisi suoriutumaan tehtävistään parhaalla mahdollisella tavalla. Kun lisäät lihasten kuntoa tukevia ravinteita hevosesi ruokintaan, varmistat hevosellesi menestyksekkäiden suoritusten, sekä lihaksiston kehittymisen kannalta välttämättömien ravintoaineiden saannin.

Hevosten lihasten kuntoa tukevat ravintolisät auttavat rakentamaan uusia lihassoluja ja edistämään lihasten kasvua.

Erityisesti lihasmassan kasvattamiseen suunniteltuja vitamiineja voidaan yhdistää huolellisesti suunniteltuun ruokintasuunnitelmaan ja siten luoda hevosen terveyttä edistävä ruokavalio. Hevonen saattaa menettää lihasten rakennusaineita ja elimistön terveyttä ylläpitäviä vitamiineja tiineyden, raskaan treenin tai kylmän sään vuoksi. Lisäämällä hevosesi ruokintaan E-vitamiinia tai muita rakennusaineita, kuten aminohappoja tai seleeniä, autat hevostasi rakentamaan terveempiä lihaksia, luita ja pehmytkudosta. Kun hevosesi ravintotasapaino on kunnossa, se pystyy suoriutumaan tehtävistään parhaansa mukaan, sekä pysyy terveenä tallissa myös lepojaksojen aikana.

Hevosten suorituskykyä tukevat ravintolisät voivat tuoda sinulle hieman lisäetua kilpailuissa.

Lisäämällä suorituskykyä tukevan ravintolisän hevosen ruokavalioon, hevosesi saa tärkeitä ravintoaineita, jotka voivat auttaa sitä yltämään parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Yhdistelmä useita, välttämättömiä vitamiineja ja mineraaleja, kuten A, D3, B1, B2, B3, B6, B12, E, C; foolihappo ja koliini, sekä hivenaineita: rauta, kupari, sinkki, mangaani, koboltti, seleeni, kalsium sekä fosfori, voi parantaa kilpahevosen suorituskykyä ja elinvoimaisuutta. Kun tarjoat hevosellesi näitä välttämättömiä ainesosia ravintolisässä, josta kaikki tarvittava on saatavilla yhdellä annoksella, varmistat, että hevosesi saa kaiken tarvitsemansa pystyäkseen suoriutumaan tehtävistään mahdollisimman hyvin. Yhdenkin oikeanlaisen lisärehun tarjoama tuki voi edistää hevosen verenkiertoa, lihaksistoa, kestävyyttä ja yleiskuntoa, jotta se pystyy treenaamaan ja kilpailemaan optimaalisella tasollaan.

Hevosten suorituskykyä tukevat ravintolisät antavat hevosellesi parhaat mahdolliset lähtökohdat menestystä varten.

Erinomainen keino lisätä hevosesi kilpailuetua on syöttää sille kokonaisvaltaista terveyttä ja elinvoimaa tukevaa lisäravinnetta. Monivitamiinien ja mineraalien lisääminen oikein suunniteltuun ruokavalioon on avain hevosen terveyteen, sekä turvalliseen ja menestyksekkääseen uraan missä tahansa lajissa. Hevosen optimaalisen terveyden ylläpito on ensimmäinen askel oikeanlaiseen treenaamiseen, mikä taas johtaa kilpailuetuun lajissa kuin lajissa. Intensiivisen treenin aikana hevosesi tulee olla hyvinvoiva, eikä se saisi kärsiä vitamiinien tai mineraalien puutostiloista, joilla voi olla haitallisia vaikutuksia terveydentilaan. Energialisän syöttäminen on hyvä keino edistää hevosen kestävyyttä, suorituskykyä ja yleiskuntoa.