Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Ravintolisät lihasten hyvinvointiin

Ravintolisät lihasten hyvinvointiin

Hevosten lihasten hoitoon ja ylläpitoon tarkoitetut ravintolisät kehittävät lihasmassaa ja voimaa auttaen urheiluhevosia tekemään parhaansa kilpailuissa ja treeneissä.
18 tuotetta

Osta Ravintolisät lihasten hyvinvointiin osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten lihaksistoa tukevien ravintolisien laaja valikoima auttaa kasvattamaan urheiluhevosellesi massaa ja voimaa.

Kun hevonen saa lisää voimaa ja kestävyyttä, vahvat lihakset auttavat sitä yltämään parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Horzelta on saatavilla erityistarpeisiin suunniteltuja ravintolisiä lihashuoltoa varten. Vitamiinien, mineraalien, yrttien, hiilihydraattien, albumiinien ja nukleotidien optimaalinen tasapaino auttaa rakentamaan ja korjaamaan lihaksia, sekä ylläpitää kehon kasvua ja terveyttä. Lihasravintoaineiden tehokkaat ainesosat toimivat hyvin yhdessä treenin ja oikein suunnitellun ruokintaohjelman kanssa tarjoten hevosellesi parasta mahdollista tukea, jotta se pystyisi suoriutumaan tehtävistään parhaalla mahdollisella tavalla. Kun lisäät lihasten kuntoa tukevia ravinteita hevosesi ruokintaan, varmistat hevosellesi menestyksekkäiden suoritusten, sekä lihaksiston kehittymisen kannalta välttämättömien ravintoaineiden saannin.

Hevosten lihasten kuntoa tukevat ravintolisät auttavat rakentamaan uusia lihassoluja ja edistämään lihasten kasvua.

Erityisesti lihasmassan kasvattamiseen suunniteltuja vitamiineja voidaan yhdistää huolellisesti suunniteltuun ruokintasuunnitelmaan ja siten luoda hevosen terveyttä edistävä ruokavalio. Hevonen saattaa menettää lihasten rakennusaineita ja elimistön terveyttä ylläpitäviä vitamiineja tiineyden, raskaan treenin tai kylmän sään vuoksi. Lisäämällä hevosesi ruokintaan E-vitamiinia tai muita rakennusaineita, kuten aminohappoja tai seleeniä, autat hevostasi rakentamaan terveempiä lihaksia, luita ja pehmytkudosta. Kun hevosesi ravintotasapaino on kunnossa, se pystyy suoriutumaan tehtävistään parhaansa mukaan, sekä pysyy terveenä tallissa myös lepojaksojen aikana.