Jopa 60 % alennusta Horzen, B Vertigon ja monien muiden huippumerkkien tuotteista! *
Säästä nyt
* Tietoa kampanjasta

Ravintolisät ihon ja karvapeitteen hyvinvointiin

Hevosten karvapeitteen ja jouhien hoitoon tarkoitetut hoito- ja kiillotusaineet saavat hevosesi kiiltämään upeasti. Ihonhoitotuotteet tukevat karvapeitteen terveyttä, rauhoittavat ihoa ja antavat kauniin ja terveen kiillon.
Suodatin
Suodatin
Tyhjennä kaikki
Lajittelu
Brändit
Koko
Hinta
Hinta
Rajaukset:
26 tuotetta

Hevosten karvanhoitoaineet voivat lisätä kiiltoa ja elinvoimaa hevosesi ulkonäköön.

Kiiltävä turkki on merkki hevosesi hyvästä yleisterveydestä. Kuka tahansa voi lisätä turkkiin öljyä tai silikonisuihketta kiiltävän vaikutelman luomiseksi, mutta aidosti kiiltävä karvapeite syntyy kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kun tarjoat hevosesllesi parhaita mahdollisia ravintoaineita, myös upea karvapeite loistaa terveyttään. Horzelta löydät hevosen karvapeitteen kuntoa optimoivia lisäravinteita, kuten välttämättömiä rasvahappoja, biotiinia, metioniinia, jne. Nämä lisäravinteet auttavat myös edistämään kavioiden hyvää kuntoa.

Hevosten ihon hoitoon tarkoitetut ravintolisät voivat muuttaa samean ja karhean karvapeitteen sileäksi ja kiiltäväksi.

Iho-ongelmat voivat vaivata mitä tahansa hevosta ja siksi onkin viisasta ylläpitää ihon ja karvapeitteen terveyttä syöttämällä hevosellesi sitä varten suunniteltuja lisäravinteita, jotka palauttavat ihon ja karvapeitteen luonnollisen tasapainon, saavat hevosen näyttämään upealta ja auttavat suojaamaan ihosairauksilta. Oikeanlaisten vitamiinien ja mineraalien lisääminen hevosen ruokavalioon auttaa pitämään ihon pehmeänä ja suojaamaan iho-ongelmilta, jotka voivat johtaa kutiamiseen ja ihon ärtymiseen. Pellavansiemenöljy, sekä muut ravintoaineet, kuten lysiini, sinkki ja foolihappo voivat lisätä ihon luonnollisia öljyjä, sekä auttaa pitämään hevosesi onnellisena ja terveenä. Muista rajoittaa pesukertoja, sekä käytä hevosta pestessäsi ainoastaan hevosen herkälle iholle sopivaa shampoota tai saippuaa. Terveen ja ravitsemuksellisesti tasapainoisen ihon ylläpito takaa hevosellesi upean ja edustuskelpoisen karvapeitteen.