Ratsastussaappaat ja ratsastuskengät - Horze.fi
Kesäalen loppurysäys - Jopa 70 % alennusta
10 % :n LISÄALENNUS tilauksestasi
Ratsastussaappaat, -kengät & chapsit

Ratsastussaappaat, -kengät & chapsit

Ratsastussaappaista löytyy oikeanlainen tyyli jokaiselle ratsastajalle. Jodhpurit, tallikengät sekä nauhalliset tai nauhattomat ratsastussaappaat ovat perinteisiä englantilaisia saapasmalleja. Ratsastussaappaita on saatavilla lapsille nahkaisina, synteettisinä ja kumisina.
321 tuotetta

Osta Ratsastussaappaat, -kengät & chapsit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Horze tarjoaa lukemattomia ratsastusjalkineita kaikkiin tarpeisiisi.

Ratsastussaappaat ovat yksi tavoitteellisen ratsastajan tärkeimmistä varusteista. Hyvin istuvat saappaat parantavat ratsastustasi, tekevät olosi mukavaksi ja pitävät sinut turvallisesti satulassa. Horzen ratsastusjalkinevalikoimasta löytyy perinteisiä ratsastussaappaita, jodhpurkenkiä ja tallikenkiä. Hyvin istuvat, nahkaiset ratsastussaappaat ovat valintasi, kun tarvitset kilpailuihin soveltuvat saappaat. Jodhpurkengät ja nauhalliset tallikengät sopivat erityisesti ratsastustunneille tai arkisempaan treeniin mukavien minichapsien kanssa. Hanki lämpimät ja vedenpitävät tallikengät Horzen valikoimasta, jotta voit suorittaa talliaskareet mukavasti.

Horzen englantilaistyyliset ratsastussaappaat ovat klassisen tyylikkäät ja niiden ylelliset materiaalit ja huolellinen valmistus takaa kustomoidun ulkonäön ja istuvuuden.

Valitse ratsastussaappaiksi koulusaappaat tai estesaappaat lajisi mukaan. Este- ja kenttäratsastukseen soveltuvissa malleissa on nauhat edessä ja tukeva takavetoketju, joka tekee saappaiden pukemisesta ja riisumisesta helppoa. Koulusaappaat sopivat täydellisesti kouluratsastukseen ja niissäkin on takavetoketju, joka mahdollistaa helpon pukemisen. Tallikengät kuuluvat perinteisesti arkiseen tyyliin, mutta oikeanlaisten minichapsien kanssa ne ovat lähes samalla viivalla estesaappaiden kanssa. Tallikengät ovat erityisen miellyttävät joustavien nauhojen ansiosta, joita on tarvittaessa helppo kiristää tai löysätä. Pujotettavat jodhpurkengät sopivat erinomaisesti nuorille ratsastajille, eikä niitä käyttäesssä tarvitse taistella sotkuisten nauhojen kanssa. Useimmissa Horzen tallikengissä on myös taka- tai etuvetoketjut pukemisen helpottamiseksi. Kokeile joko mustaa tai ruskeaa kenkäparia mieltymyksistäsi riippuen.