« Takaisin / Merkit / uvex

uvex uvex suxxeed diamond -kypärä

499,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 1 )

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Black
Black uvex suxxeed diamond -kypärä
Kokotaulukko
Koko A
XS-S 54-55 cm
S 55-56 cm
M-L 57-59 cm
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Shine like a diamond! The satin-coated uvex suxxeed diamond sparkles like a starlit sky of glittering crystals and gleaming pearls. With its exclusive Swarovski® design, it's an invitation to dream and makes the helmet an absolute favourite.

Suositun ratsastuskypäräsarjan uutta glam-mallia uvex suxxeed diamondia varten uvex on luonut yhdessä Swarovskin® suunnittelijoiden kanssa timanttisen tähtitaivaan, jossa Swarovskin® kristallit ja helmet kimaltavat eri värisinä silkkistä taustaa vasten. Kimaltavat koristeet on valittu kypärän värin mukaan: selkeät antrasiitti- ja tummat värit mustiin käsineisiin ja sinisen ja violetin sävyjä siniseen malliin. Yksinomaan uvexille suunniteltu ainutlaatuinen muotoilu. Uusi suxxeed diamond lisää kimallusta ratsastukseesi! Uvex suxxeed glamour soveltuu kaikenlaiseen ratsastukseen. Iskuja kestävä ulkoa, iskuja vaimentava sisältä. Kypärän sisällä oleva uvex-lämmönsäätöjärjestelmä pitää pään aina kylmänä. Uvex Monomatic -mukavuussulkimen, R-FAS-hihnajärjestelmän ja IAS 3D -kirirstyksen ansiosta kypärä voidaan säätää täsmälleen pään muodon mukaan, ja erityisesti ratsastukseen suunniteltu sisäosa on kosteutta siirtävä, irrotettava ja pestävä.

Tuoteominaisuudet:

  • Made in Germany
  • Silky soft satin covering, frame with glossy piano finish and sparkling Swarovski® crystals in different color spectrums on top
  • Piping made of synthetic leather
  • Hardshell technology: impact resistant exterior, shock absorbing and insulating interior
  • Excellent ventilation, due to sophisticated ventilation ducts that draw in fresh air and conduct warm air to the outside.
  • With the 3D IAS system, the riding helmet can be individually adjusted to the head size in height and width.
  • The uvex monomatic comfort lock can be opened and closed with one hand.
  • Fast Adapting System (FAS) webbing can be easily and continuously tailored to your exact head shape.
  • The inner lining can be washed and replaced.
  • Weight: 510 g
  • Certified to standard: EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014-12

Pesuohjeet:

Washable inner lining.

Tuote numero: 330529

Lue arvosteluja:

Våri: