« Takaisin / Merkit / uvex

uvex uvex perfexxion II ratsastuskypärä

259,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 6 )

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Black
Black uvex perfexxion II ratsastuskypärä
Anthracite uvex perfexxion II ratsastuskypärä
Brown uvex perfexxion II ratsastuskypärä
DB/AB uvex perfexxion II ratsastuskypärä
Kokotaulukko
Koko A
XXS-S 52-55 cm
XS-S 54-55 cm
S-M 55-58 cm
M-L 57-59 cm
L-XL 59-61 cm
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Täydellisyyttä pienimpää yksityiskohtaa myöten: Uvex Pentagon Dynamic Ventilation-järjestelmän ansiosta tämä uusi ratsastuskypärä on trendinluoja suunnittelun ja ilmankierron suhteen.

Parempi ilmankierto, parempi käyttömukavuus, parempi suoja. Ja se on myös hyvännäköinen: Uvex kypärien ajaton klassisuus asettaa uudet standardit ulkonäölle ja turvallisuudelle - menestyneen uvex perfexxion II kypärän muodossa. Optimaaliset toppaukset ja istuvuus saavat ratsastajan miltei unohtamaan, että hänellä on kypärä päässään. Näkemisen arvoinen innovaatio: Tyylikkäissä mattasävyissä saatava, kovakuorinen kypärä keskittää huomion täydelliseen ilmanvaihtoon ja turvallisuuteen. Uvex perfexxion II on turvallinen seuralainen kaikessa ratsastuksessa niskan alueen syvemmälle viedyn kuoren ansiosta - samalla entistä ohuempi malli tekee siitä kevyen. Jo ulkopuolelta lupaavan näköisen kypärän erinomaiset ominaisuudet jatkuvat sisäpuolelle: Uvex Pentagon Dynamic Ventilation varmistaa täydellisen ilmanvaihdon, erityisesti vaativille ratsastuskerroille - ja nyt myös otsan alueelle. Sisäpuoli ei myöskään jätä mitään toivomisen varaa: Hengittävästä ja pehmeästä materiaalista valmistettu pehmuste on pestävä, ja innovatiivinen Comfort Memory-vaahto takaa aina täydellisen käyttömukavuuden.

Tuoteominaisuudet:

  • Erinomainen ilmankierto
  • 2 erikokoista kuorta
  • 3D IAS -koon säätöjärjestelmä
  • Miellyttävä monomatic-kiinnitys
  • FAS-hihna
  • Hard shell -teknologia
  • Täyttää VG1 01.040 2014-12 standardin mukaiset vaatimukset

Pesuohjeet:

Pyyhi kostealla liinalla. Pestävä pehmuste.

Tuote numero: 322556

Lue arvosteluja:

Våri: