Säästä 20 € kaikista yli 100 euron tilauksistasi! Käytä koodia: HZAUTUMN

×
Tuote numero: #14483

Christ Premium -ratsastusvyö Plus-lampaankarvalla

€ 449,00
(Hinnat sisältävät alv:n)
Tarjous voimassa vielä:
Löysitkö saman tuotteen edullisemmin? Muutamme hintojamme kilpailuun perustuen. Lue lisää

Istuinosa on aitoa lampaankarvaa, jossa karvan pituus on n. 30 mm. Alapuolella lampaankarvaa on vain satulan keskiosassa, selän päällä.Molemmin puolin olevat lampaankarvapehmusteet tukevat istuntaa.Erityinen metallirunko, saatavilla erikseen, voidaan työntää irrotettavan lampaannahkaistuimen alla olevaan taskuun. Runkoraudassa on kiinnityskohdat jalustinremmejä varten. Jalustimien käyttö helpottaa hevosen selkään nousemista. Selkärangan molemmin puolin on irrotettavat pehmusteet, jotka parantavat istuntaa ja suojaavat hevosen selkää.Kokoa Shetland myydään tuotenumerolla 304750.


Pesuohjeet:


Voidaan pestä koneessa käyttäen lampaankarvalle tarkoitettua pesuainetta. Suosittelemme pesuaineeksi "C7":ää.


Järjestä:

Löytö

Yleisarvosana

Laatu

Tyyli

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Ostin satulan tammalle joka on tiine ja tavallinen satula alkoi olla ahdas. Tamma myös kertoi asiasta hyvin ponnekkaasti :) Tämän kanssa on erittäin tyytyväinen, tehdään pitkiä maastolenkkejä metsässä ja näin talviaikaan satula on ihanan lämmin ja siinä istuu kuin nojatuolissa!! Aluksi epäilin mahdanko pysyä kyydissä, mutta tuet ja jalustimet auttavat tasapainon pitämisessä. Sen kanssa todella tuntee hevosen liikkeet aivan uudella tavalla, sekä se auttaa parantamaan tasapainoa. Uskon vahvasti, että satula jää varsan synnyttyä jatkuvampaankin käyttöön. Suosittelen ehdottomasti kaikille, tämä on varsinainen löytö!

 0

Hyvä satula

Yleisarvosana

Laatu

Tyyli

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Ostin maaliskuussa tämän puoliverille ja ollut ahkerassa käytössä 11 kuukautta, noin 3 kertaa viikossa käytössä. Todella hyvä ja mukava istua. Hintakin hyvä, nyt pitäisi ostaa ponillekkin samanmoinen. Suosittelen kaikille!

Ruusut: Todella kestävä, Hyvä hinta
 0

Christ Premium -ratsastusvyö Plus-lampaankarvalla

Yleisarvosana

Laatu

Tyyli

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Aivan mielettömän upea. Aivan fantastinen istua. Jämäkästi pysyy kyydissä ilman jalustimia. Ihanan lämmin ja pehmeä. Kerrankin tuntuu, jotta meillä on hevosen kanssa täysi yhteys. Hevonen meni täysin omalla moottorillaan. Ei ollut tahmea kuten ennen. Ihan mieletön.

Ruusut: Hienot yksityiskohdat, Todella kestävä, Hyvä hinta
 0

Ihana satula!

Yleisarvosana

Laatu

Tyyli

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Satulan ostin kesäkuussa; täydellinen meidän käyttöön, jonka takia tavallinen satula jäänyt lähes paitsioon. Käytössä lähes joka kerta ratsastaessa. En ole löytänyt satulasta vielä mitään moitittavaa! Laadukas. Saumat ja ompeleet pitää, lampaankarva on aitoa ja laadukasta, ei ole huopunut palloiksi. Ihana istua, ei ole liukas, tuntuu että hevosen lämmettyä satula imee ratsastajan satulaan. Meillä käytössä jalustimet, joihin ei kuitenkaan saa tukea täydellä painolla, mutta auttavat tasapainon pitämisessä. Jalustinhihnojen kiinnikkeiden ompeleet pitäneet hyvin, eivät ratkeilleet. Tämän satulan ansiosta tavallisella satulalla mennessä istunta myös parantunut, jalustimia pidennetty tähän mennessä kaksi reikää. Myös hevonen tuntuu tykkäävän. Askel on rento ja muuttunut vetäväksi ja pidentynyt. Suosittelen erittäin lämpimästi!

Ruusut: Todella kestävä
 0

Löysitkö saman tuotteen edullisemmin?

Muutamme hintojamme kilpailuun perustuen. Jos olet löytänyt kilpailijaltamme saman tuotteen edullisempaan hintaan, kerro siitä ja anna meille mahdollisuus tarjota sinulle parempi hinta.


Miten hintaturva toimii?

  1. Täytä lomake ja lähetä meille tarjouspyyntösi.
  2. Saat Horzelta sähköpostia ilmoittamaasi osoitteeseen.
  3. Klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä, jolla aktivoit edullisemman hinnan.

Kopioi ja liitä tähän sellaisen nettisivun osoite, jossa samanlainen tuote on myynnissä edullisempaan hintaan.

Pyyntösi on nyt lähetetty asiakaspalveluumme.

Me käsittelemme hakemuksesi ja vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista, kuitenkin enintään 24 tunnin kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta (maanantaista perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana, GMT +02:00)

KÄYTTÄJÄKUVAT Jaa oma kuvasi tuotteesta koko maailmalle. Lue lisää.

Lataa kuva ja ansaitse 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi!

Kirjaudu sisään