Zandona Carbon Air heel putsit

129,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 1 )
Säästä 15% EKSTRAA tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVE15
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 05.02.2023 asti. Ei voimassa merkkien Mountain Horse, PS of Sweden, Karlslund & Weatherbeeta tuotteille.
Våri: Ruskea/Ruskea
Ruskea/Ruskea Zandona Carbon Air heel putsit
Ruskea Zandona Carbon Air heel putsit
Musta Zandona Carbon Air heel putsit
Valkoinen Zandona Carbon Air heel putsit
Musta/Musta Zandona Carbon Air heel putsit
Kokotaulukko
Koko E
S/M 35-40 cm
L/XL 41-46 cm
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

CARBON AIR HEEL Overreach-malliset putsit on kehitetty suojaamaan hevosen jalkoja kaikissa lajeissa. Nämä putsit on valmistettu 100 % Italiassa ja suunniteltu ehkäisemään hevosen jalkoihin kohdistuvia iskuja ja/tai hankausta.
Carbon Air Heel putsit ovat erittäin tehokkaasti suojaavat ja mukautuvat joustavuutensa ansiosta eri muotoisiin vuohisiin ja kavioihin.
Pehmeä tekoturkisreunus yläreunassa optimoi mukavuuden.
Gel-Tech -teknologia vaimentaa iskuja ja tarjoaa mukavan pehmusteen näihin overreach-putseihin, jotka ovat myös hengittävät kuudella ilmastointiaukolla rei'itetyn neopreenimateriaalinsa ansiosta.
Ulkokuoren alla on hiilikuitua, joka lämpöeristää nivelen ulkoisesta hankauksesta johtuvalta lämmöltä ja lisää mekaanisesti iskunvaimennuskykyä. Joustavat kiinnitysremmit nopeasti avattavilla päillä on kalibroitu turvallisen kiinnityksen takaamiseksi.
Mittasuhteet ja ehdottoman ergonominen muotoilu on kehitetty täsmälleen jalan rakenteen mukaan ja nämä putsit takaavat siksi täydellisen istuvuuden.


Tuote numero: 318283

Lue arvosteluja:

Våri: