PS of Sweden Satulahuovat

PS of Sweden Satulahuovat

13 tuotetta
Osta PS of Sweden Satulahuovat at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

PS of Sweden satulahuovat - käytännöllisiä ja moderneja

PS of Sweden satulahuovat ovat anatomisesti muotoiltuja, joten ne istuvat täydellisesti hevosen selkään. Säkätila on erityisen korkea. Tavanomaisten tarrakiinnitysten sijasta PS of Sweden satulahuopien etuosassa on ainutlaatuiset, luisumista ehkäisevät tyynyt, jotka pitävät satulan paikallaan. Tyynyt estävät satulahuopaa liikkumasta satulan alla ja ehkäisevät näin myös hiertymiä. Optimaalisen muodon lisäksi satulahuovilla on myös toinen erityisominaisuus: Sisäpinta on valmistettu antibakteerisesta ja erityisen nopeasti kuivuvasta materiaalista. Tämä on erinomaisen miellyttävää hevoselle erityisesti kuumina kesäpäivinä tai raskaan treenin aikana, mutta myös hygieenistä, kun laitat satulahuovan ja satulan takaisin paikalleen ratsastuksen jälkeen. Näiden upeiden satulahuopien kohokohtia ovat sään kohdalla selkälinjassa olevat ainutlaatuiset ja inspiroivat tekstit, jotka tekevät satulahuovista keräilytavaraa ja motivoivat sinua aina uudelleen ja uudelleen. Jokaisen malliston satulahuoville on saatavissa myös yhteensopivat korvahuput, suojat, putsit ja pintelit. Ratsastajan vaatteet sovitetaan myös usein yhteen satulahuovan kanssa. Tunnusomaiset metallinhohtoiset värit, röyhelöt ja tehosteväriset tereet viimeistelevät satulahuopien ilmeen.

Pro-mallisto & Monogram satulahuovat

Pro-mallistossa on sekä kouluhuopia että estehuopia. Näiden satulahuopien neliötikkaus on huomattavasti pienempi kuin muiden PS of Sweden satulahuopien. Selkärangantilan verkkomateriaali takaa äärimmäisen hyvän ilmankierron. Monogram satulahuovissa on tunnusomaiset tikkaukset PS of Swedenin kruunukuviolla. Lisäksi ulkopinta on likaa hylkivä.