« Takaisin / Hevonen / Kuolaimet / Olympiakuolaimet

Sprenger Sprenger Dynamic RS 3-type kolmipalainen monirengaskuolain Sensogan 16 mm

174,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: Ei määritelty
Ei määritelty Sprenger Dynamic RS 3-type kolmipalainen monirengaskuolain Sensogan 16 mm
Kokotaulukko
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Takaisin

Kuolaimen pituus mitataan aina kuolainrenkaan sisäreunasta toisen kuolainrenkaan sisäreunaan. Varmista, että kuolain on suorassa. Kuolaimen paksuus mitataan juuri kuolainrenkaan sisäpuolelta. Kuolaimen ollessa hevosen suussa, sen ei tule ylittää hevosen suupieliä sivuista yli 5 mm, kummaltakaan puolelta. 

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Näiden kuolainten erityisominaisuutena on kolme erilaista kiinnitysmahdollisuutta ohjille.Hevosen koulutustasosta ja käyttötarkoituksesta riippuen näitä kuolaimia voi käyttää useilla eri tavoilla.Dynamic RS kuolainten erityispiirre on ergonomisesti muotoiltu suukappale. Ne asettuvat täydellisesti hevosen suuhun antaen pehmeän ja tasaisen paineen koko kielen alueelle ja siten rohkaisevat hevosta imeskelemään kuolainta. Dynamic RS kuolain auttaa hevosta hyväksymään kuolaimen helpommin.Lisäksi ergonomisesti muotoiltu suukappale mahdollistaa nopean ja tasapainoisen vaikutuksen kieleen. Tämä kuolain tukeutuu hevosen suupieliin tehokkaasti säilyttäen hevosen kuolaintuella.Samalla hellävarainen ja 45 astetta taivutettu keskikappale - patentoitujen KK ULTRA kuolainten erityisominaisuus - tekee tästä kuolaimesta erityisen hevosystävällisen. Dynamic RS kuolaimet on valmistettu SENSOGANISTA, innovatiivesta materiaalista, joka varmistaa hellävaraisen kontaktin hevoseen.Taivutettujen nivelten ansosta kuolain pysyy hevosen suussa oikeassa asennossa ja keskellä kieltä. Siro keskikappale ohjaa paineen hellävaraisesti suoraan kieleen.Tämä kuolain rohkaisee hevosta tukeutumaan ratsastajan käteen ja lisää turvallisuuden tunnetta.

Teknisiä lisätietoja:

Suukappale: kolmipala.Materiaali: Sensogan, renkaat ja varret ruostumatonta terästä.Kuolaimen paksuus: 16 mm.Renkaiden halkaisija: 70 mm.Renkaiden tyyppi: yleismalli.

Tuote numero: 301695

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: