Säästä jopa 60 % Horzen, B Vertigon ja monien muiden merkkien tuotteista *
Säästä nyt

Öljyt & balsamit

Hevosten ihonhoitoöljyt pitävät ihon kunnossa ja jättävät karvapeitteen miellyttävän tuoksuiseksi. Balsamit auttavat hoitamaan herkkiä alueita ärsyttämättä niitä.

Rajaukset:
8 tuotetta

Hevosten hoitoöljyt auttavat eliminoimaan hyönteisten aiheuttamaa ärsytystä.

Valitse hevosellesi oikeanlainen hoitoöljy, kun haluat hoitaa auringon, hyönteisten tai muiden ihoa ärsyttävien tekijöiden aiheuttamia iho-ongelmia ja auttaa hevosen oloa pysymään mukavana. Öljyjen tarkoitus on helpottaa kutinaa ja auttaa hevosia toipumaan kivuliaista hyönteisten puremista ja muista ihoärsytyksistä. Kun levität näitä öljyjä ärtyneelle tai karvattomalle alueelle, paraneminen voi nopeutua ja hevosen herkkä iho rauhoittua. Kutinaa vähentävät rasvat ja öljyt voivat vähentää hevosen luontaista halua hangata kipeää aluetta.

Hevosten hoitovoiteet auttavat säilyttämään ihon ja karvapeitteen luonnollisen öljytasapainon, sekä edistämään karvapeitteen ja ihon luonnollista toipumista.

Kun hevosen karvojen juurien tasapaino saadaan palautettua ja iho pidettyä terveenä, karvojen katkeiluun johtavaa hankaamista voidaan ehkäistä. Rauhoittavat voiteet voivat parantaa hevosen oloa ja auttaa palauttamaan hevosen iholle biologisen tasapainon. Kun lisäät suihkutettavaa hoitonestettä tai voidemaista balsamia hevosen hoitorutiineihin, voit auttaa haavoja paranemaan nopeammin ja ehkäistä jouhien ja karvojen irtoilua sekä ihon kuivumista.