Schockemöhle Tokyo Select suitset

235,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 1 )
Säästä 15% koko tilauksestasi
Kopioi koodi: WEEKEND15
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.10.2022 asti. Ei voimassa merkkien Mountain Horse, Horseware, Sprenger, Eskadron & PS of Sweden tuotteille.
Våri: Tummanruskea/Hopea
Tummanruskea/Hopea Schockemöhle Tokyo Select suitset
Musta/Hopea Schockemöhle Tokyo Select suitset
Oak Brown/Cream/ Silver Schockemöhle Tokyo Select suitset
Kokotaulukko
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Valmiit suitset 'Anatomic Line - Select & Mix' -malliston osista - kaikki osat valmiiksi koottuina suitsiksi! TOKYO SELECT -suitsissa on pehmeät toppaukset sekä anatominen kaksoisturpahihna. Erityisenä yksityiskohtana on kokonaan irrotettava alaturpahihna. Tarvittaessa alaturpahihnan voi poistaa helposti, eikä mitään ärsyttävää lenkkiä jää jäljelle. Alaturpahihna lenkkeineen on myös erittäin pehmeä ja ainutlaatuisella tavalla topattu. Anatomisesti muotoiltu, kapea niskahihna on suunniteltu sopimaan täydellisesti hevosen niskan monimutkaiseen rakenteeseen. Ainutlaatuinen leikkaus ja pehmeät toppaukset lievittävät niskaan kohdistuvaa painetta merkittävästi. TOKYO SELECT -suitsissa on yksinkertainen, kaareva ja nahkainen otsapanta. Kaikki osat saatavilla myös erikseen 'Select & Mix' -mallistosta.


Tuoteominaisuudet:


  • Sutset anatomisesti muotoillulla, kapealla ja topatulla niskahihnalla sekä anatomisesti muotoillulla turpahihnalla
  • Irrotettava alaturpahihna lenkkeineen, kaareva nahkaotsapanta, leukahihna, molemmissa poskihihnoissa solkikiinnitykset

Tuote numero: 326309

Lue arvosteluja:

Våri: