Naisten ratsastusleggingsit Valkoinen

Naisten ratsastusleggingsit Valkoinen

Ratsastusleggingsit ovat suhteellisen uusi ilmiö, mutta niiden suosio lisääntyy koko ajan. Ratsastusleggingsit päällä satulassa istuminen tuntuu sohvalla istumiselta, mutta niissä on kaikki ratsastushousujen ominaisuudet ja suorituskyky.

9 tuotetta
B Vertigo Jenny -naisten ratsastuslegginsit silikonipainatetuilla kokopaikoilla
OVH -50%

B Vertigo Jenny -naisten ratsastuslegginsit silikonipainatetuilla kokopaikoilla

59,50 €
OVH: 119,00 €
(104)
Pikeur Gia Grip Athleisure II Full Seat Breeches for Women Pikeur Gia Grip Athleisure II Full Seat Breeches for Women
jopa -30% (OVH)

Pikeur Gia Grip Athleisure II Full Seat Breeches for Women

Alk. 97,30 €
OVH: 139,00 €
(3)
Mink Horse Show-Off -ratsastusleggingsit, taitettu vyötärömalli

Mink Horse Show-Off -ratsastusleggingsit, taitettu vyötärömalli

119,00 €
(3)
Dublin Cool IT Everyday naisten ratsastusleggingsit
jopa -30% (OVH)

Dublin Cool IT Everyday naisten ratsastusleggingsit

Alk. 49,00 €
OVH: 70,00 €
Schockemöhle Cooling ratsastusleggingsit kokogripeillä

Schockemöhle Cooling ratsastusleggingsit kokogripeillä

119,95 €
Dublin Performance Cool-It Gel -naisten ratsastuslegginsit
OVH -30%

Dublin Performance Cool-It Gel -naisten ratsastuslegginsit

56,00 €
OVH: 80,00 €
(1)
Dublin Performance Flex Knee Patch -ratsastuslegginsit
OVH -30%

Dublin Performance Flex Knee Patch -ratsastuslegginsit

45,50 €
OVH: 65,00 €
Saatavilla heti
Pikeur Hanne Athleasure ratsastushousut gripeillä Pikeur Hanne Athleasure ratsastushousut gripeillä

Pikeur Hanne Athleasure ratsastushousut gripeillä

149,00 €
(3)
Mink Horse Show-Off -ratsastusleggingsit, perinteinen vyötärömalli

Mink Horse Show-Off -ratsastusleggingsit, perinteinen vyötärömalli

119,00 €

Osta Naisten ratsastusleggingsit osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Ratsastusleggingsit - miellyttävät housut ratsastukseen

Ratsastusleggingsit tai ratsastustrikoot kasvattavat jatkuvasti suosiotaan erityisesti naisratsastajien keskuudessa. Aikaisemmin ratsastusleggingsejä käyttivät vain rohkeat, erittäin hoikat ja yleensä melko nuoret naisratsastajat, mutta nykyään useammat ja useammat rohkenevat kokeilla näitä uuden tyylisiä ratsastushousuja ja innostuvat näistä.

Horzella olemme tietenkin huomanneet ratsastusleggingsien hyödyt, ja meillä onkin lukemattomia, erilaisia malleja tarjolla niin talvi- kuin kesäkäyttöön. Ratsastusleggingsit täyttävät kaikki hyvien ratsastushousujen vaatimukset. Kokopaikkaiset, polvipaikkaiset tai talviratsastusleggingsit eivät ole millään tavalla huonommat kuin tavalliset ratsastushousut. Löydät valikoimastamme sekä korkeavyötäröisiä että matalampivyötäröisiä malleja, kaikenlaisia värejä sekä somisteita ja hauskoja yksityiskohtia. Käytännöllisiä ominaisuuksia ei tietenkään ole myöskään unohdettu. Ratsastusleggingsit ovat hengittäviä ja käyttötarkoituksen mukaan lämpimiä tai viilentäviä. Kosteutta siirtävät ominaisuudet siirtävät hien pois iholta ja suojaavat kylmältä tuulelta.

Ratsastusleggingsien hyödyt

Ratsastusleggingseillä on ylivoimainen etu verrattuna perinteisiin ratsastushousuihin: Ne istuvat kuin toinen iho ja ovat äärimmäiset joustavia. Tavalliset ratsastushousut saattavat toisinaan nipistää, tuntua ikäviltä polvitaipeissa tai olla joustamattomat, jos ne eivät ole kunnolla päällä. Ratsastusleggingsejä ei melkein huomaa. Koska ne on valmistettu ohuesta materiaalista, ne eivät jää jumiin ratsastussaappaisiin, eivät paina vatsan alueella ja istuvat tiiviisti takaa. Kuten tavallisissa ratsastushousuissa, myös ratsastusleggingseissä on kännykkätaskuja. Taskussa kännykkäsi pysyy turvassa ratsastaessasi.

Ratsastusleggingsit tarjoavat aivan uudenlaisen käyttökokemuksen. Ne ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, vaikka onkin makuasia, pitääkö enemmän ratsastusleggingseistä vai perinteisistä ratsastushousuista. Tutustu Horzen laajaan ratsastusleggingsien valikoimaan, jossa on myös huippumerkkien, kuten Covalliero, Ariat ja Mountain Horse, tuotteita.

Ratsastusleggingsien suosio on kasvanut nopeasti niiden äärimmäisen käyttömukavuuden ansiosta. Ratsastusleggingseissä käytettävä materiaali on erittäin joustavaa. Sen myötä leggingsit istuvat kuin toinen iho. Naisten ratsastusleggingsit ovat äärimmäisen miellyttäviä erityisesti kesällä. Joustava materiaali on kevyttä ja hengittävää sekä ehkäisee kovaa hikoilua. Sen seurauksena ne ovat hyvin ilmavat ja miellyttävät kesällä. Kuten ratsastushousuja yleensä, myös ratsastusleggingsejä on saatavissa kokopaikoilla ja polvipaikoilla. Talvikäyttöön on myös lämpimiä talviratsastusleggingsejä. Kaikki naisten ratsastusleggingsit on valmistettu hengittävistä ja kosteutta siirtävistä materiaaleista. Naisten ratsastusleggingsejä on saatavissa valtava valikoima erilaisia malleja ja värejä, joista löytyy takuulla sopivat jokaiseen makuun ja jokaiselle kukkarolle.

Keveytensä ja ilmavuutensa ansiosta ratsastusleggingsit eli ratsastustrikoot ovat erittäin miellyttävät varsinkin kesällä. Erityisesti polvipaikkaiset ratsastusleggingsit ovat kokopaikkaisia kevyempiä ja hengittävämpiä. Äärimmäisen joustava materiaali siirtää myös kosteutta. Ratsastusleggingsien joustavat ja kulutusta kestävät saumat tekevät leggingseistä aina upeannäköiset päällä. Lahkeensuut pitävät huolen siitä, että leggingsit pysyvät hyvin paikoillaan. Äärimmäisen joustava materiaali istuu aina täydellisesti ratsastajan vartaloon. Koska kesällä hikoilee yleensä enemmän, ratsastusleggingsien lisäetu on se, että ne kestävät haalistumatta pesusta toiseen. Ratsastusleggingsit voi pestä vaivatta koneessa jopa 40 asteen pesuohjelmalla. Niitä ei pidä kuitenkaan laittaa kuivausrumpuun, vaan ripustaa kuivumaan ilmavasti.

Ratsastusleggingsit eli ratsastustrikoot ovat miellyttävämmät kuin perinteiset ratsastushousut. Ratsastusleggingseissä ei ole vetoketjua, nappeja tai vyölenkkejä. Ratsastusleggingsit on helppo vetää jalkaan, ja ne istuvat päällä kuin toinen iho. Ratsastusleggingsit ovat kuin mukavat verkkarit, mutta paljon paremman näköiset. Kun ratsastushousuja käyttää useita tunteja, on vaikeaa kieltää ratsastusleggingsien mukavuus. Ratsastushousut ovat kuitenkin klassinen vaihtoehto, joten kilpailuihin tulee valita ratsastushousut. Tuomarit ovat yleensä hyvin konservatiivisia, ja varsinkin kouluratsastuskilpailuissa ratsastajan ulkoasu huomioidaan – ainakin alitajuntaisesti. Ratsastuskilpailuihin tulee siis pukea perinteiset ratsastushousut.

Suosituimmat kategoriat