Naisten kisapaidat

Naisten kisapaidat

Kilpailupaita on välttämätön varuste jokaiselle tavoitteelliselle kilparatsastajalle.Viileät materiaalit ja kauniit leikkaukset ja yksityiskohdat lisäävät englantilaistyylisten kilpailupaitojen eleganssia.
93 tuotetta

Osta Naisten kisapaidat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Kilpailupaita on ehdottoman tärkeä kilpailuvaruste ja Horzelta löydät useita vaihtoehtoja, joiden joukosta jokainen ratsastaja löytää taatusti makuunsa sopivan paidan.

Englantilaiset kilpailupaidat ovat klassisen tyylikkäitä ja istuvat parhaiten sileän kilpailutakin alle, jossa on perinteinen napituslista ja kaulus.Kilpailutakin alla kilpailupaitakin voi olla värikäs ja Horzella onkin loputon määrä erilaisia väri- ja tyylivaihtoehtoja jokaisen ratsastajan mieltymyksiin. Valitse tarpeisiisi sopiva kosteutta siirtävä materiaali ja lyhyet tai pitkät hihat sen mukaan, mikä sopii lajiisi tai mielialaasi. Ilmastoitu verkkomateriaali käsivarsien alapuolella ja viileät kankaat tekevät näistä kilpailupaidoista ihanteellisia kesäkäyttöön. Hengittävien materiaalien ja UV-suojan ansiosta nämä tyylikkäät kilpailupaidat sopivat täydellisesti kaikenlaisiin ilmastoihin. Englantilaistyylisten kilpailupaitojen tyylikkäät yksityiskohdat ja raikkaat materiaalit sopivat mihin tahansa kilpailuihin.

Valitse laadukkaista englantilaistyylisistä kilpailupaidoista yksivärinen, klassisen valkoinen tai värikkäämpi ja kuvioitu vaihtoehto, kun haluat lisätä tyylikkyyttä kilpailuasuusi.

Näiden kilpailupaitojen raikkaat kaulukset voidaan joko jättää solmion tai plastronin alle, napittaa tai kääntää rennosti alas. Kirkas brodeeraus ja Horzen logo sekä brändäys näyttävät tyrmääviltä, kun riisut kilpailutakkisi. Ratsasta seuraavissa kilpailuissasi tai valmennuksessasi tyylikkäästi ja yhdistä nämä ihanat paidat Horzen suosikkiratsastushousuihisi. Suurin osa valikoimamme kilpailupaidoista on suunniteltu sopimaan yhteen muiden tuotteiden, kuten satulahuopien ja pinteleiden kanssa, jotta voit täydentää virheettömän asukokonaisuutesi.