« Takaisin / Hevonen / Hoitotuotteet hevoselle / Varusteiden hoito / Tekstiilien hoito

Stassek Stassek Quickstar 2.1 Premium pesuaine loimille ja satulahuoville, 2 litraa

41,18 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
2 l (20,59 € / l)
( 2 )
Juhlimme kanssasi! - Horze 21 vuotta!
Säästät 21 % Horze-merkkisestä tuotteesta &
Säästä 11% lähes kaikista muista tuotemerkeistä

+Joka 21. tilaus ilmaiseksi!
Kopioi koodi: B-DAY
Vain sovelluksessa: 100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Jokainen 21. tilaus voittaa - palautuksen enimmäismäärä on 200 €. Eroja ei makseta. Kaikki Horzen sovelluksessa tai verkkokaupassa tehdyt ostokset osallistuvat kilpailuun. Asiakaspalvelu ottaa yhteyttä voittajiin kampanjan päätyttyä 28/04/2024. Palkintoja ei voi siirtää, palauttaa tai vaihtaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.
Våri: Clear
Clear Stassek Quickstar 2.1 Premium pesuaine loimille ja satulahuoville, 2 litraa
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Premium pesuaine vettä hylkiville ja hengittäville hevosen loimille. Quickstar 2.1 on myös erinomainen kankaisten satulahuopien, suojien ja lampaannahkaisten satulahuopien pesuun. Pohjana on Quickstar pesuaineemme nahalle, olemme kehittäneet premium-pesuaineen, joka antaa vettä hylkivän suojan loimille. Tavalliset pesuaineet ja huuhteluaineet saattavat tuhota loimiesi vettähylkivät ja hengittävät ominaisuudet. Quickstar 2.1 pitää hevosesi kuivana. Quickstar 2.1 on tietenkin ihanteellinen pesuaine myös koirasi loimille.Quickstar 2.1 on äärettömän mieto ja riittoisa.

Teknisiä lisätietoja:

Ainesosat: 5-15% anionisia pinta-aktiivisia aineita, <5% ei-ionisia pinta-aktiivisia aineita, saippuaa, hajusteita, BENZISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Pesuohjeet:

Konepesu: käytä enintään 50 ml (3-4 ruokalusikallista) Quickstar® 2.1 -pesuainetta, pesu enintään 40 °C:ssa. Älä käytä huuhteluainetta tai tahranpoistoaineita. Linkoa vain kevyesti (600 rpm), älä kuivaa koneessa. Ripusta kuivumaan ilmavaan paikkaan huoneenlämpöön. Noudata valmistajan hoito-ohjeita. Käsinpesu: käytä 25 ml (2 ruokalusikallista) Quickstar ® 2.1:tä 10 litraan vettä, purista kevyesti, älä väännä. Anna huopien kuivua ilmavasti huoneenlämmössä. Voimakkaasti likaantuneille alueille sekoita liuos, jossa on 1 rkl Quickstar ® 2.1 1 litraan lämmintä vettä ja esikäsittele pehmeällä harjalla tai sienellä, älä käytä tahranpoistoaineita.

Tuote numero: 25843

Lue arvosteluja:

Våri: