Gastro, 1000 g

36,10 €
Hinnat sisältävät alv:n
1 kg (36,10 € / kg)
Säästä 13% tilauksestasi
Kopioi koodi: 48h-SALE
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 26.05.2022 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana tuotteille.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Hevosen mahalaukkua hoitava rehu.


VIMITAL Gastro suojaa mahalaukkua kilpahevosilla tai hevosten ruuansulatuselimistöön ja suolistoon vaikuttavan lääkityksen aikana.Gastro perustuu lesitiiniin, jota on luonnostaan mahassa, ja joka muodostaa yhdessä polysakkaridien kanssa geelin, joka suojaa tehokkaasti mahan limakalvoja vatsahapoilta.Lesitiini parantaa myös ravintoaineiden imeytymistä ja rehun energian hyödyntämistä hevosilla.


Teknisiä lisätietoja:


Annostus:60 ml (50 g) päivässä 550 kg:n painoiselle hevoselle. Kaksinkertainen annos ensimmäisten 10 päivän aikana tai, jos hevosella on mahahaavan oireita. Muille samassa suhteessa painoon tai eläinlääkärin määräyksen mukaisesti.SISÄLTÄÄ annosta kohden.Lesitiiniä 25 g.Polysakkarideja 15 g.Natriumbikarbonaattia 8,5 g.Kalsiumfosfaattia.


Tuote numero: 302202

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.