Digest, 800 g

51,50 €
Hinnat sisältävät alv:n
1 kg (64,38 € / kg)
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 6 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Cavalor Digest on ideaalinen ruoansulatushäiriöistä kärsiville ja ähkyherkille hevosille. Cavalor Digest ylläpitää ruoansulatuksen mikrobitasapainoa..

Käyttö

Cavalor Digest tarjoaa uniikin ja monipuolisen tavan ruuansulatuksen optimoimiseen ja suoliston ja sen bakteeriflooran hyvinvointiin. Se sisältää runsaasti ravintoaineita ja terveysvaikutteisia ainesosia (elävää hiivaa, yrttejä, aktiivihiiltä jne.). Cavalor Digestiä voidaan käyttää myös ravinnonsäätelyyn hevosilla, joilla on ruuansulatushäiriöitä. Cavalor Digest sisältää myös ainesosia, jotka vähentävät mykotoksiinien haitallisia vaikutuksia.

Miten homeet vaikuttavat ja mitkä ovat mykotoksemian oireet? Homeet ovat sienten aiheuttamia. Ne kasvavat elävissä ja varastoiduissa kasveissa. Homeiden kasvun estäminen on käytännössä mahdotonta, varsinkin kosteissa oloissa. Kun suuria määriä rehuja varastoidaan talleissa, on homeilla hyvät kasvuolosuhteet, varsinkin jos rehuja ei ole mahdollista varastoida kuivassa ja viileässä (koskee varsinkin maita, joissa on lämmin ja kostea ilmasto). Homeiden nauttiminen joko suurina kerta-annoksina tai pienempinä määrinä pidemmän ajan kuluessa, niillä voi olla haitallisia vaikutuksia suorituskykyyn, lisääntymiskykyyn ja hevosen terveyteen. Homemyrkykseen viittaavia oireita on useita:

  • Alentunut ruokahalu
  • Paljon ruuansulatusvaivoja/maksaoireita (equin leukoencephalomalacia)
  • Usein alentuneesta vastustuskyvystä johtuvia sairauksia.
  • Hedelmällisyysongelmia, joihin ei löydy suoraa syytä tulehduksista.
  • Eläin ei vastaa käsittelyyn.
  • Orit, joita käytetään urheiluhevosina.

Homesieniä on monenlaisia ja ne aiheuttavat erilaisia sairauksia. Näistä vain harvat on voitu yhdistää ravintoperäisiin mykotoksikooseihin ja siihen, miten ne vaikuttavat eläimen terveyteen. Tämä alue vaatii vielä tutkimuksia. Mykotoksemian riskiä voidaan pienentää ravintoa säätelemällä. Näyttäisi siltä, että fumonisin-B1 ja aflotoxin-B1 ja jossain määrin myös Loiter B (rairuoho) ovat pahimpia mykotoksiineja hevosen ravinnossa.

Tuotteen koostumus ja tuoteturvallisuus

Cavalor Digest sisältää useita aktiivisia ainesosia, joilla on eri tehtäviä ruuansulatuksessa, suolistoterveyden ylläpidossa ja suolistofloorassa ja jotka vähentävät mykotoksemiaa. Cavalor Digest sisältää elävää hiivaa, jolla on myönteinen vaikutus sekä ruuansulatukseen että suoliston hyvinvointiin. Aktiivihiili ja bentoniitit toimivat mykotoksiineja sitovina aineina ja näin vähentävät mykotoksemian riskiä. Cavalor DIgest sisältää myös aminohappo methinoia, joka tukee aminohappojen toimintaa mykotoksemian aikana. Se sisältää kloridia, jolla on methionia suojeleva vaikutus ja joka vaikuttaa myös rasvanpolttoon. Erilaisten yrttejen, kuten oreganon, aniksen, melissan ja kuminan lisääminen edistää ruuansulatusta ja parantaa makua.

Annostus

Lisää 30-45 g päivittäiseen ravintoannokseen vähintään 4;n viikon ajan. Älä käytä yli 6 viikkoa. Käsitelyä voidaan jatkaa Cavalor Vitaflor 365:llä.

Pakkaus

800 g purkki.

FAQ

Voinko käyttää Cavalor Digestiä yhtäjaksoisesti 6-8 viikkoa?

Cavalor Digest sisältää aktiivisia ainesosia, jotka sitovat mykotoksiineja. Cavalor Digestin aktiiviset ainesosat voivat sitoa myös ravintoaineita (mineraaleja ja vitamiineja), mikäli sitä käytetään pidempiä aikoja. Tämän tuloksena voi esiintyä erilaisia puutostiloja.

Auttaako Cavalor Digest hevosia, joilla on herkästi stressiperäistä ripulia?

Kyllä. Cavalor Digest vaikuttaa positiivisesti ripuliin ja hevosiin, joilla on vetinen uloste. Emme suosittele Cavalor Digestin käyttöä hevosille, joilla on helposti ummetusta.

Milloin minun tulisi huolestua ripuliin liittyvästä kuivumisesta?

Pidä huoli, että hevosellasi on aina tarjolla vettä myös lievän ripulin aikana. Jos lievä ripuli kestää yli 3 päivää, ota yhteyttä eläinlääkäriisi. Jos ripuli on rajua, ota aina yhteyttä eläinlääkäriisi.

Tuote numero: 25563

Lue arvosteluja: