Psyllium Husk, 3 kg

69,95 €
Hinnat sisältävät alv:n
3 kg (23,32 € / kg)
Säästä 15% tilauksestasi
Kopioi koodi: BUY3SAVE15
Tarjous on voimassa vain kun tilaat vähintään 3 tuotetta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme tuotteiden suhteellisesti alennetun arvon. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 30.5.2022 saakka. Ei voimassa merkkien Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana tuotteille.
One size
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Kun hevonen on aitauksessa, jossa on vähän tai ei ollenkaan heinää, se saattaa niellä hiekkaa, joka kertyy suolistoon. Kun psylliumin siementen kuoret sekoittuvat suoliston nesteisiin, niistä muodostuu geeliä, joka auttaa poistamaan hiekkaa hevosen suolistosta.Vain siementen kuoret geeliytyvät - eivät siemenet. Tästä tuotteesta on poistettu siemenet, joten tuotteessa on vain laadukkaita ja tehokkaita kuoria.


Tuoteominaisuudet:


  • 100 % Psylliumin siementen kuoria
  • Sitoo suolistossa olevaa hiekkaa itseensä, jolloin hiekka kulkee suoliston läpi ja poistuu ulosteen mukana
  • Suojaa suoliston limakalvoja ja varmistaa hyvän ruuansulatuksen

Teknisiä lisätietoja:


Sisältö:Psylliumin siementen kuoria.


Käyttöohjeet:


Ruokintaohjeet 600 kg painavalle hevoselle (pienemmille hevosille annetaan vastaavasti pienempi määrä): Jos suolistossa on hiekkaa, anna yksi annos kahdesti päivässä noin kuukauden ajan. Ennaltaehkäisevästi ruokittuna anna puolet vähemmän. Yksi annos on 50 g. Hevosella on oltava vettä vapaasti saatavilla. Sekoita psylliumsiemenkuoret kuivaan rehuseokseen. Siemenkuoria ei ole suositeltavaa pehmittää ensin, ja niitä ei tule sekoittaa märkään ruokaan ennen ruokkimista, koska hyytelöitymisen on tarkoitus alkaa vasta hevosen suolistossa. Ei sisällä kiellettyjä aineita. Säilytä ilmatiiviisti ja kuivassa paikassa.


Tuote numero: 308607

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.