Sanconil, 1 kg

54,95 €
Hinnat sisältävät alv:n
1 kg (54,95 € / kg)
15% EXTRA-alennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVE15
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 23.05.2022 asti. Ei voimassa merkkien Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet tuotteille.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Täydennysrehu hevosille. Sanconil on täysin luonnollinen, puhtaasti kasviperäinen ja laadukas täydennysrehu, joka tukee lihasten kasvua. Perusraaka-aineena on käytetty luonnollisesti viljeltyä ja huolellisesti valittua makean veden levää.Sanconil sisältää luontaisesti erittäin tasapainoisen yhdistelmän korkealaatuisia ainesosia, kuten omega-3-rasvahappoja, 21:tä eri aminohappoa ainutlaatuisessa koostumuksessa, antioksidantteja, mineraaleja, sekä karotenoideja. Sanconilin mikrolevät ja sinimailanen tarjoillaan raikkaina ja omenanmakuisina minipelletteinä hevosille tutussa muodossa.Sanconil sisältää ainutlaatuisen sekoituksen kahta mikrolevälajia: sinivihreää Spirulinaa ja vihreää Klorellaa. Molemmat mikrolevälajit ovat jo pitkään tunnettuja myönteisistä vaikutuksistaan urheiluhevosten immuunijärjestelmään, sekä kyvystään nopeuttaa vammoista palautumista. Sinimailasta on jo pitkään käytetty hevosten ruokinnassa lihaksia, luita ja jänteitä vahvistavan vaikutuksensa ansiosta.Sanconil ei ole suorituskykyä kohottava doping-aine, eikä se anna positiivista tulosta testeissä.


Teknisiä lisätietoja:


KOOSTUMUS:Ainesosat: makean veden levä (40%, seos Spirulinaa- ja Klorellaa), sinimailanen, sakkaroosi, fruktoosi, soijaöljy, omena-aromi. Ravintoaineet: raakavalkuainen: 28. 7%, raakakuitu 7. 7%, raakarasva 5. 3% (josta 13% omega-3-rasvahappoja), raakatuhka 4. 6%.


Tuote numero: 300647

Lue arvosteluja: