Pavo MuscleBuild 3kg

Hinnat sisältävät alv:n
15% EXTRA-alennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVE15
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 23.05.2022 asti. Ei voimassa merkkien Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet tuotteille.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 6 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Lihasten kehitykseen ja kasvuun.


Kun aloitat hevosesi treenaamisen, haluat varmaankin sen lihasmassan kehittyvän nopeasti mutta turvallisesti. MuscleBuild auttaa sinua siinä. Tämä korkealaatuinen ravintolisä tukee hevosen sileiden lihasten rakentumista. Pavo MuscleBuild sisältää aktiivisia ainesosia, kuten aminohappoja, C-vitamiinia ja lesitiiniä, joka pitää A-, D- ja E- vitamiinit liukoisina. Tuloksena yhdessä tasapainoisen koulutuksen ja sopivan ruokinnan kanssa hevosellesi kehittyy urheilullinen ulkonäkö ja terve hehku!


Tuoteominaisuudet:


  • Tukee ja edesauttaa lihasten kehitystä
  • Sisältää välttämättömiä aminohappoja
  • Vahvistaa lihaksia

Teknisiä lisätietoja:


Sisältö:Jauhettu rehuvehnäAlfalfaHiivaVehnäjauhoPellavansiemen, kakkuLesitiiniDekstroosiKasviöljyVitamiinitasot / kgC-Vitamiini 14.000 mgLesitiini 8 gLysiini 30 gMetioniini 10 gVakuustodistusEnergia 0,8 Unit/ kgRaakavalkuainen 20 %Raakarasva 3 %Raakakuitu 9 %Raakamineraalit 7 %Mineraalit ja hivenaineetKalsium 0,7 %Fosfori 0,7 %Natrium 0,7 %Kalium 1,2 %Magnesium 0,1 %Säkki:Säkki koko 3 kg.


Käyttöohjeet:


Käyttö:Nuorille hevosille valmennuksen alettua.Hevoset harjoittelu- tai kilpailutauon jälkeen.Kuurina: 4 - 6 viikkoa.Hevosille: 100g / päivä.Poneille: 50g / päivä.Ruokintaohjeet:Gram per day: 100 Horse (600 kg), 50 Pony (300 kg.Kestävyys:Kestävyys 18 mth.Varastointiohjeet:Säilytettävä viileässä, valolta suojattuna. Suljettava käytön jälkeen.


Tuote numero: 25779

Lue arvosteluja: