Lactomuscle, 1 L

27,19 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
1 l (27,19 € / l)
Saat 15% lisäalennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: SUMMER-SALE
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 04.07.2022 asti. Ei voimassa merkkien Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta tuotteille.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 6 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Sopii lannehalvauksiin taipuvaisille hevosille.


Käytä lisärehuna hevosille, joilla on taipumusta saada lannehalvaus raskaan liikunnan jälkeen.Ominaisuudet:LACTOMUSCLE on täydennysrehu, joka sisältää natriumsitraattia. Työskentelyn, kuten kilpailujen aikana, elimistö tuottaa maitohappoja normaalisti.Normaalista prosessista voi koitua ongelmia, jos lihakset eivät saa riittävästi happea ja niiden maitohaponsietokyky ylittyy. Tämä aiheuttaa hevosen jäykistymisen ja lannehalvauksen, joka estää hevosen liikkumisen. LACTOMUSCLE auttaa ylläpitämään elimistön puolustusmekanismeja, kuten huuhtelemaan ylimääräiset aineet elimistöstä virtsan mukana ja samalla ehkäisemään lannehalvauksia.B1-vitamiini on tärkeä ravintoaine hermojärjestelmälle, lihaksistolle ja rauhasille. Se osallistuu hiilihydraattien aineenvaihduntaan lihasten supistumisen aikana. Sen puute aiheuttaa myrkkyjen muodostumista kehossa, kun hiilihydraatit eivät pääse hajoamaan veressä ja kudoksissa aiheuttaen keskushermoston häiriöitä. B5-vitamiini (kalsium panthotenate) on osallisena pitkäketjuisten rasvahappojen synteesissä ja sitä käytetään vähentämään maitohappojen määrää lihaksissa ja tehostamaan lihasten hapenottokykyä.


Teknisiä lisätietoja:


Natriumsitraatti, sakkaroosi26C01.20303FTR0903V01Analyysi:Kosteus 52 %Raakatuhka 13 %Raakaproteiinit < 0,5 %Raakatuhka < 0,5 %Raakakuitu: < 0,5 %.Natrium 4,8 %Lisäravinteet per kilo:Vitamiinit:B1-vitamiini 140 mg.B5-vitamiini 3 900 mg.


Tuote numero: 302369

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: