Equisport Fer B12, 1 L

41,35 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
1 l (41,35 € / l)
Saat 15% lisäalennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: SUMMER-SALE
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 04.07.2022 asti. Ei voimassa merkkien Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta tuotteille.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 6 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

valmistelee intensiivistä urheilusuoritusta varten.


EQUISPORT FER B12 on monipuolinen yhdistelmä B-ryhmän vitamiineja ja öljyjä, joita hevonen tarvitsee lihasten oikeanlaiseen aineenvaihduntaan. Sopii erityisesti intensiivisesti työskenteleville suoritushevosille. Ominaisuudet:Kelatoitu rauta on tavallista ravinteikkaampaa ja ylläpitää hyvää verentuotantoa ja terveyttä.B6-vitamiini vapauttaa energiaa ja edistää proteiinien aineenvaihduntaa.B1-vitamiini tukee sokereiden hajoamista ja edistää maitohappojen laskua.


Teknisiä lisätietoja:


Tyypillinen analyysi per litra:|B1-vitamiini 11 mg.B6-vitamiini 6 mg.|B12-vitamiini 1200 ppm|Rauta (kuten kelaatti) 550 ppm Ainesosat|Puhdistettu vesi, rauta (glysinaatti), B1, B6, B12-vitamiinit, säilöntäaine, aromi.


Tuote numero: 302325

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: