Osta Kevin Bacon's Hoof Formula | horze.fi

Kevin Bacon's Hoof Formula

€ 89,95
Hinnat sisältävät alv:n
15 % alennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: HAPPY15
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 29.07.2021 asti.
Kokotaulukko
  • Saatavilla heti. Tuote on varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus

Kuvaus

Hoof Formula sisältää 37 % erittäin sulavia proteiineja, joissa on erityisen runsaasti välttämättömiä aminohappoja ja rikkiä sisältäviä aminohappoja metioniinia ja kysteiiniä.
Hoof Formula on näin ollen erityisen sopiva urheiluhevosille, joilla on korkeaenerginen viljaruokavalio.
Hoof Formulassa on luultavasti markkinoilla olevista ravintolisäaineista eniten biotiinia (100 mg / kg) ja A-vitamiinia (975000 Ul / kg). Yhdessä muiden vitamiinien (Vitamiini PP, Vitamiini Bc, Vitamiini B12) kanssa nämä kaksi tekijää ovat tärkeässä roolissa kovan ja terveen kavion synteesissä.
Hoof Formulassa on korkea kalsiumpitoisuus, mikä korjaa mahdolliset epätasapainot tämän mineraalin otossa. Se sisältää myös optimaalisen osan muita mineraaleja, jotka ovat välttämättömiä hevosen terveydelle, esim. magnesiumia, kaliumia ja fosforia.
Silti nämä elementit eivät voi tehdä tehtäväänsä ilman juuri oikeita määriä hivenaineita, joista suurin osa on tärkeitä koentsyymeitä. Joten, Hoof Formula toimittaa merkittäviä määriä kuparia, sinkkiä, kobolttia ja jodia.


Käyttöohjeet:


Käyttöohjeet:
Suositeltu päiväannos:
100 kg ruumiinpainoa kohti: 1/4 mittaa, 40 g.
Varsat (6-18 kk): 1/4 mittaa, 40 g.
Ponit: 1/2 mittaa, 80 g.
Hevoset: 1 mitta, 160 g.
Ylläpitoannos = puolet päivittäisestä annoksesta.


Tuote numero: 25392

Lue arvosteluja:

Kevin Bacon's Hoof Formula