Best Price

Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg

€ 89,95
Hinnat sisältävät alv:n
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
15% EKSTRA alennusta merkiltä HOrze
Kopioi koodi: HORZE-HALLOWEEN
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 28.10.2021 asti.
Kokotaulukko
Valitse toimitustapa
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Stimuloi kavion kasvua ja parantaa kavioiden laatua.

Käyttö

Cavalor Hoof Aid Special on ravintolisä joka kehitetty parantamaan kavioiden laatua. Joillakin hevosilla on erittäin huonot kaviot ja nämä hevoset tarvitsevat paljon enemmän kuin vain vitamiinilisän kuten biotiini. Näille hevosille Cavalor on kehittänyt erityisen korkealaatuisen seoksen joka palauttaa kavioiden laadun.Cavalor Hoof Aid Specialia käyttävät useat ammattilaiset ja spesialistit taistelussa hauraita ja repeytyneitä kavioita, irtoseinäinäisyyttä, huonoa kavionkasvua ja huonoa kavionlaatua vastaan.

Koostumus ja tuotteen turvallisuus

Cavalor Hoof Aid Special sisältää biotiinia ja MSM. MSM on biologinen rikin lähde. Rikki on välttämätön ainesosa keratiinille, kavionseinämän tärkeälle rakennusaineelle. Cavalor Hoof Aid Special sisältää myös A-, D3-, B2-, B3- ja C- vitamiineja, koliinia, kalsiumia ja fosforia, kelatoitua kuparia ja sinkkiä. Lisäksi Cavalor Hoof Aid Special sisältää aminohappoja jotka ovat tärkeitä kavion kasvulle ja laadulle. Cavalor Hoof Aid Special on erityisesti kehitetty sisältämään niitä aineita jotka edesauttavat ravintoaineiden imeytymistä ja sidekudosten kestävyyttä ja joustavuutta.

Annostus

Cavalor Hoof Aid Specialia annetaan täydennysrehuna 50-150g/pv. Jatka käyttöä vähintään 1,5 kk ajan.

Pakkaus

Purkki 5 kg

FAQ

Mitä lisäetua on MSM:stä Cavalor Hoof Aid Specialissa?

Kavionseinämä sisältää verrattain suuria määriä keratiinia. Rikki on keskeinen keratiinin ainesosa. MSM on hyvä rikin lähde.

Miksi Cavalor Hoof Aid sisältää enemmän biotiinia kuin Cavalor Hoof Aid Special?

Päivittäinen biotiinin määrä on sama molemmissa tuotteissa. Cavalor Hoof Aid:ia annostus on 30g/pv (koska biotiinipitoisuus on paljon korkeampi) ja Cavalor Hoof Ai Specialin 135g/pv.

Kuinka kauan kestää ennenkuin huomaan vaikutuksen?

Kavioiden kasvu on hidas prosessi. Tästä johtuen tulokset näkyvät noin 6 viikon jälkeen. On erittäin suositeltavaa käyttää Cavalor Hoof Aid Specialia 3-6 kk ajan. Vaikeissa tapauksissa jatkuva käyttö voi olla tarpeellista.

Tuote numero: 25417

Lue arvosteluja:

Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg