Resist, 5 kg

371,00 €
Hinnat sisältävät alv:n
5 kg (74,20 € / kg)
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 5 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Cavalor Resist + Vit C on suunniteltu tukemaan hevosen immuunijärjestelmää. Tuotteesta on hyötyä karvanvaihdon aikaan sekä äskettäin maahantuoduille hevosille. Tuotetta voidaan käyttää ehkäisemään ihoärsytystä matkustettaessa lämpimämpään tai hiekkaisempaan ympäristöön.

Käyttöohjeet

Mitä enemmän hevonen altistuu stressille kilpailukaudella (kuten usein toistuva kuljetus ja vieras ympäristö), sitä enemmän sen vastustuskyky heikkenee. Erityisesti hevoset jotka kilpailevat kenttäratsastuksessa, esteratsastuksessa, laukka-/raviurheilussa ja matkaratsastuksessa ovat stressille. Näilä hevosilla on suurempi infektioriski koska ne ovat usein kontaktissa lukuisten eri hevosten kanssa eri ympäristöissä ja ovat alttiina erilaisille bakteeri- ja viruskannoille. Tämä voi johtaa virusten nopeaan leviämiseen. Vastustaakseen ja selviytyäkseen infektioista hevosen täytyy kehittää immuniteettiaan vieraille bekteereille ja viruksille.

Johdonmukainen harjoittelu, hyvä kunto ja riittävä ilmastoon totuttaminen voivat auttaa hevosta säilyttämään immuunitason riittävän korkeana. Oikein toteutettu ruokinta on myös erittäin tärkeää. Rasituksen ja stressin seurauksena elimistö tarvitsee enemmän tiettyjä ravintoaineita.  Näihin kuuluu aineita jotka optimoivat ja lisäävät aineenvaihduntaa ja varmistavat ravintoaineiden saatavuuden joita tarvitaan rakentamaan immuunijärjestelmää, taistelemaan infektioita vastaan ja estämään allergisia reaktioita.

Tuotteen koostumus ja turvallisuus

Cavalor Resist on ravitseva, ammattiratsastajien ja -tallien laajasti käyttämä rehu palautumiseen ja toipumiseen. Siinä yhdistyvät erityiset ravintoaineet korkealaatuiseen biologiseen koostumukseen joita hevosen elimistö tarvitsee kehittääkseen ja ylläpitääkseen riittävän immuniteetin. Optimaalinen immuniteetti on paras mekanismi virusinfektioita vastaan. Hevosten joilla on vahva immuniteetti tiedetään olevan vähemmän alttiita vammoille. Cavalor Resist:iä voidaan käyttää myös ravitsemuksellisena tukena toipumisaikana.

Cavalor Resist sisältää rasvahappoja, korkean määrän C-vitamiinia, muita vitamiineja, yrttejä ja nukleotideja. Cavalor Resist on rikastettu heraproteiinilla, yhdisteellä jolla on immuunitasoa stimuloivia ominaisuuksia.

Annostus

Käytetään kunnes täysi toipuminen on saavutettu, kuitenkin vähintään 4 viikon ajan.

Kilpailevat hevoset: 30-50g hevonen per päivä (= 2-3 annospussia)

Ponit ja harrastehevoset: 25g hevonen per päivä (= 2 annospussia)

Enimmäisannos hevoselle/päivä: 102g (= 6 annospussia)

Pakkaus

Laatikko joka sisältää 60 annospussia á 15g

Purkki 5 kg

FAQ

Milloin ja kuinka kauan Cavalor Resist:iä tulee käyttää?

Kilpahevosten immunitetti voi alentua eri syistä johtuen (kuljetus, kontaktit vieraiden hevosten kanssa, stressi). Cavalor Resist on ihanteellinen ravitsemuksellinen työkalu joka auttaa hevosta selviytymään ympäristötekijöistä jotka vaikuttavat hevosen immuniteettiin.

Milloin minun tulisi aloittaa Cavalor Resist:in syöttäminen jos hevoseni joutuu matkustamaan?

Suosittelemme aloittamaan Cavalor Resist:in syöttämisen vähintään 6-10 päivää ennen kuljetusta.

Tuote numero: 25461

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.