Säästä jopa 50% monista tuotteista
Lisäravinteet iholle, karvalle ja kavioille

Lisäravinteet iholle, karvalle ja kavioille

Hevosten karvapeitteen ja jouhien hoitoon tarkoitetut hoito- ja kiillotusaineet saavat hevosesi kiiltämään upeasti. Ihonhoitotuotteet tukevat karvapeitteen terveyttä, rauhoittavat ihoa ja antavat kauniin ja terveen kiillon.
11 tuotetta

Osta Lisäravinteet iholle, karvalle ja kavioille osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten karvanhoitoaineet voivat lisätä kiiltoa ja elinvoimaa hevosesi ulkonäköön.

Kiiltävä turkki on merkki hevosesi hyvästä yleisterveydestä. Kuka tahansa voi lisätä turkkiin öljyä tai silikonisuihketta kiiltävän vaikutelman luomiseksi, mutta aidosti kiiltävä karvapeite syntyy kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kun tarjoat hevosesllesi parhaita mahdollisia ravintoaineita, myös upea karvapeite loistaa terveyttään. Horzelta löydät hevosen karvapeitteen kuntoa optimoivia lisäravinteita, kuten välttämättömiä rasvahappoja, biotiinia, metioniinia, jne. Nämä lisäravinteet auttavat myös edistämään kavioiden hyvää kuntoa.

Hevosten ihon hoitoon tarkoitetut ravintolisät voivat muuttaa samean ja karhean karvapeitteen sileäksi ja kiiltäväksi.

Iho-ongelmat voivat vaivata mitä tahansa hevosta ja siksi onkin viisasta ylläpitää ihon ja karvapeitteen terveyttä syöttämällä hevosellesi sitä varten suunniteltuja lisäravinteita, jotka palauttavat ihon ja karvapeitteen luonnollisen tasapainon, saavat hevosen näyttämään upealta ja auttavat suojaamaan ihosairauksilta. Oikeanlaisten vitamiinien ja mineraalien lisääminen hevosen ruokavalioon auttaa pitämään ihon pehmeänä ja suojaamaan iho-ongelmilta, jotka voivat johtaa kutiamiseen ja ihon ärtymiseen. Pellavansiemenöljy, sekä muut ravintoaineet, kuten lysiini, sinkki ja foolihappo voivat lisätä ihon luonnollisia öljyjä, sekä auttaa pitämään hevosesi onnellisena ja terveenä. Muista rajoittaa pesukertoja, sekä käytä hevosta pestessäsi ainoastaan hevosen herkälle iholle sopivaa shampoota tai saippuaa. Terveen ja ravitsemuksellisesti tasapainoisen ihon ylläpito takaa hevosellesi upean ja edustuskelpoisen karvapeitteen.