Lamistop, 500 ml

22,66 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.50 l (45,32 € / l)
Saat 15% lisäalennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: SUMMER-SALE
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 04.07.2022 asti. Ei voimassa merkkien Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta tuotteille.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 6 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Auttaa ehkäisemään kaviokuumetta.


PROTECT FOURBURE sopii täydennysrehuksi kaviokuumeen ehkäisyyn ja se sisältää tärkeitä ravintoaineita, jotka ylläpitävät kehon luonnollisia mekanismeja, jotka suojaavat kaviokuumetta vastaan. Käytä kaviokuumeen ehkäisyyn aina laidunkauden aikana. PROTECT FOURBURE auttaa luonnollisen koostumuksensa avulla eliminoimaan myrkylliset aineet maksasta. Ginkgo bilobaa käytetään tehostamaan verenkiertoa ja ylläpitämään verenkiertomekanismien terveyttä. Maarianohdaketta käytetään maksasairauksien hoitoon ja se suojaa todistetusti maksaa myrkyiltä.Anista käytetään kasviperäisenä diureettina, joka lievittää kipua ja ehkäisee sieni-infektioita.


Teknisiä lisätietoja:


Yrttiuutteet (ginko biloba, anis, ohdake...), sorbitoli, metioniini, koliini, betaiini, B12-vitamiini, sitruunahappo, sorbiinihappo, kalsiumpropionaatti, aromit, mangaani (sulfaattina), kupari (sulfaattina), sinkki (sulfaattina), rauta (sulfaattina), magnesiumkloridi, suola, magnesium.


Tuote numero: 302430

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: