Hoof Aid, 800 g

42,95 €
Hinnat sisältävät alv:n
1 kg (53,69 € / kg)
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 7 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Korkeat pitoisuudet biotiinia ja muita ravinteita tukemaan kavion laatua.

Käyttötarkoitus

Cavalor Hoof Aid on ravintolisä, joka auttaa ylläpitämään ja vahvistamaan kavioiden kuntoa. Cavalor Hoof Aid'a voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi hevosille, joilla on taipumusta kärsiä lievistä kavio-ongelmista. Todella huonokuntoisille kavioille suosittelemme Cavalor Hoof Aid Specialia.

Tuotteen koostumus ja tuoteturvallisuus

Ainutlaatuisesta koostumuksestaan johtuen Cavalor Hoof Aid antaa huomiotaherättävän nopean ja kestävän avun. Korkealaatuisen biotiinin lisäksi siinä on A ja D3 -vitamiineja ja sinkkiä (joka on tärkeää kavion normaalille kasvulle ja kehitykselle). Tuote sisältää myös aminohappo metioniinia, jolla on tärkeä osa kavion kasvussa.

Annostus

Ponit, harrastehevoset ja urheiluhevoset: 30 g / päivä. Jatka ravintolisän käyttöä vähintään 2 kk:n ajan (teho rakentuu asteittain). Maksimiannos / eläin / päivä: 100 g

Pakkaus

800 g purkki

FAQ

Tulisiko minun antaa biotiinia kavion laadun parantamiseksi? Biotiini on tärkeä ravintoaine terveiden ja laadukkaiden kavioiden kasvulle. Muut ravintoaineet, kuten metioniini, kupari, rikki, kalsium ja A-vitamiini ovat myös tärkeitä. Cavalor Hoof Aid sisältää laajan valikoiman ravintoaineita, jotka auttavat kavion tervettä kasvua.

Mikä on Cavalor Hoof Aid'n ja Cavalor Hoof Aid Specialin ero? Cavalor Hoof Aid Special kehitettiin vahvistamaan ja edistämään kavion kasvua. Vakavissa kavio-ongelmissa suosittelemme käyttämään Cavalor Hoof Aid Special -ravintolisää. Cavalor Hoof Aid'ia voidaan käyttää ylläpitämään kavoiden kuntoa, kun ne ovat parantuneet.

Tuote numero: 25414

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.