Vet Cellect ExCellR8 Leg & Joint jalkavoide hevosille

149,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.12 l (1.241,67 € / l)
Våri: Ranska
Ranska Vet Cellect ExCellR8 Leg & Joint jalkavoide hevosille
One size
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

ExCellR8 on ulkoiseen käyttöön tarkoitettu voide hevosen jalkoihin ja niveliin. Se lievittää ja hoitaa luonnollisesti ylirasituksesta ja pienistä vammoista johtuvia tulehduksia ja niiden jälkitiloja hevosen kavioissa, kintereissä, polvissa, vuohisissa sekä jänteissä ja nivelsiteissä. ExCellR8-voiteen proteiiniuutteiden luonnolliset ominaisuudet tukevat terveyttä päivittäin käytettynä. ExCellR8-voiteen liposomaalinen koostumus on patentoitu. ExCellR8-voide on tarkoitettu käytettäväksi vain hevosille. Tuotteella on 96 tunnin dopingvaroaika STC:n (Svenska Travsportens Centralförbund) listan mukaisesti.


Teknisiä lisätietoja:


Ainesosat: Aqua (deionisoitu vesi), lääkeaaloen lehtiuute (Aloe vera geeli), metyylisulfonyylimetaani, zemea (maissi), propaanidioli, caprylic/capric triglyseridit, steariinihappo, Cetearyl alcohol, glyseriini, Prunus amygadalus dulcis (manteliöljy), Carthamus tinctorius (safloriöljy), stearamidopropyl dimetyyliamiini, lesitiini, proteiiniuute, hydrolysoitu kollageeni, glyseryylilauraatti, tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini), mehiläisvaha, Citrus grandis (greippi) siemenuute, Panax ginseng uute, trietanoliamiini, kaliumsorbaatti, fenoksietanoli, etyyliheksyyliglyseriini. ExCellR8-voiteen liposomaalinen koostumus on patentoitu.


Käyttöohjeet:


Käyttöohjeet: Käytä suojakäsineitä välttääksesi voiteen imeytyminen käsiisi. Vältä suoraa kosketusta ihoon tai silmiin. Jos voidetta joutuu iholle, pese ihoalue välittömästi vedellä ja saippualla. Jos voidetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä tai silmähuuhteella. ExCellR8 on tarkoitettu käytettäväksi vain hevosille. Ota yhteys lääkäriin, jos voidetta on vahingossa nielty tai ihokontaktista johtuvat ärsytysoireet jatkuvat.
Levitä ExCellR8-voidetta kahdesti päivässä noin 7 cm:n levyiselle alueelle nivelen kohdalle enintään seitsemän päivän ajan. Hiero voidetta huolellisesti niveltä peittävään karvaan, kunnes voide on täysin imeytynyt. Levitä voidetta kuivalle iholle noin tuntia ennen treeniä ja tunnin sen jälkeen. Säilytä voide jääkaapissa parhaan tehon säilyttämiseksi.
Terveyden ja kunnon ylläpitoon: Levitä voidetta nivelien alueelle, kuivalle iholle kerran päivässä noin tuntia ennen liikuntaa.

Varoitus: Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä voiteen joutumista hevosen silmiin. Älä käytä avoimiin haavoihin tai rikkoutuneelle iholle. Voidetta käsiteltäessä on käytettävä suojakäsineitä. ExCellR8 on tarkoitettu käytettäväksi vain hevosille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.


Tuote numero: 25137

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: