Siulpower Greene’s linimentti, 1 L

16,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
1 l (16,95 € / l)
Säästä 15% EKSTRAA tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVE15
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 05.02.2023 asti. Ei voimassa merkkien Mountain Horse, PS of Sweden, Karlslund & Weatherbeeta tuotteille.
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Perinteinen Greene’s linimentti on tehokas apu jännityneille, väsyneille ja kireille lihaksille. Vaikuttavina aineina mm. eukalyptusöljy, menthol, kamferi, jodi ja kaliumjodi.


Teknisiä lisätietoja:


Sisältää: Kamferia, mentholia, thymolia, eukalyptysöljyä, vihreää elintarvikeväriä, vesasetoni sekoitteessa (1,0-0,75 vol%).


Käyttöohjeet:


AINOASTAAN KEHON ULKOPUOLISEEN KÄYTTÖÖN.
Jäykkyyttä selässa, lavoissa ja lantiossa.
Käyttöohjeet:
Rasittuneille ja väsyneille lihaksille: Voitele kerran tunnissa ja hiero varovasti. Harvenna hoitoa kivun vähentyessä.
Jäykkyyttä selässä, lavoissa ja lantiossa: Voitele ja hiero Greene´s linimenttiä. Peitä lämpimällä vedellä kosteutetulla loimella. Peitä kostea loimi kuivalla loimella ja anna vaikuttaa 40-60 minuuttia.Toista hoito 3-4 kertaa vuorokaudessa kunnes jäykkyys katoaa.

SILMIÄ ÄRSYTTÄVÄÄ:
Voi aiheuttaa silmien ärsytystä toistuvassa käytössä, sekä ihon kuivumista ja halkeilua. Sisäänhengitys voi aiheuttaa väsyneen ja sekavan olotilan. Kosketuksessa silmiin, huuhtele runsaalla vesimäärällä sekä ota yhteys lääkäriin. Säilytetään lasten ulottumattomissa.


Tuote numero: 25100

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: