25% alennus valitsemastasi Horzen/B Vertigon tuotteesta! Käytä koodia: HZ25OFF

×

Le Mieux

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Accuhorsemat
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Belvoir Rug Company
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brinicombe Equine
Brogini
Bucas
Carr & Day & Martin
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Equisense
Eskadron
Excellent
Eyenimal
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Finish Line
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Helite
Hilton Herbs
Holland Animal
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Liveryman
Loveson
Luda Farm
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Moorland Rider
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Samshield
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siccaro
Siulpower
SpectraFence
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Suedwind
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
Vetericyn
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Rajaa:
  • SUODATTIMET:
  • Kategoria
  • Väri
  • Koko
  • Hinta
Järjestys:
73 tuotteita

LeMieux hevosvarusteet ovat peräisin Iso-Britanniasta ja näyttävät upean tyylikkäiltä. LeMieux on voittajien valinta. Cavalor British Nations Cupin tiimi on ylpeä saadessaan pukeutua LeMieux-malliston tuotteisiin ja ratsastajat ympäri maailman valitsevat LeMieuxin tuotteet niiden korkean laadun ja tyylikkyyden vuoksi.

Lampaannahkamalliston merinovilla on terapeuttista ja sopii herkälle iholle. Valikoiman romaanit lisäävät tukea satulan alle ja näyttävät upean tyylikkäiltä ja värikkäiltä. LeMieux Pro-Sorb lampaankarvaromaani on täydellinen terapeuttiseksi romaaniksi. Merinovillan ja Memory Foam-vaahtomuovin yhdistelmä takaa romaanille täydellisen tasapainon, erinomaisen istuvuuden ja täydellisen sopivuuden hevosen ja satulan väliin. Romaani eliminoi painepisteitä ja ehkäisee satulan toppaamisen tarvetta istuvuuden parantamiseksi. Satulasi istuu romaanin ansiosta oikein ja hevosesi voi liikkua mukavasti, kun tätä romaania käytetään saavuttamaan satulan oikeanlainen istuvuus. Hengittävä, kosteutta siirtävä ja oikein muotoiltu malli takaa, että romaani pysyy paikoillaan pitäen samalla hevosen olon viileänä ja mukavana. Satulasta aiheutuvat selkäkivut jäävät menneisyyteen, kun otat käyttöön tämän ergonomisesti muotoillun, korjaavan romaanin.

Satulahuopavalikoima on täynnä värejä ja tyylikkäitä malleja. Rohkeiden ja katseita kääntävien värien, sekä kestävän rakenteen ansiosta Le Mieux-satulahuovat on helppo huomata muiden hevosvarusteiden joukosta. Linjakkaat ja tyylikkäät mallit ovat sopivan ohuita, mutta pystyvät kuitenkin eliminoimaan kovankin paineen sään alueelta tarjoten samalla sekä kevyen suojan, että ylellisen ilmastoinnin. Erinomaisesti leikatut ja ergonomisesti muotoillut neliöhuovat sopivat ihanteellisesti kouluratsastukseen, yleiskäyttöön, sekä hyppäämiseen. Klassiset yleissatulahuovat ovat hieman perinteisemmän muotoisia ja mukautuvat satulaan kuin satulaan. Kirkkaat sinisen sävyt ja konservatiivisemmat mustat ja ruskeat värit sopivat yhteen kaikkien ratsastusvarusteidesi kanssa. Satulahuovissa on korkeat säkätilat, joustavat D-rengaskiinnikkeet, satulavyölenkit, sekä tunnusomainen, pisaran muotoinen satulavyöltä suojaava alue, jotka antavat LeMieux-satulahuiville ammattimaisen ulkonäön.

LeMieux ProSport hevosvarustemallisto sisältää laajan valikoiman hevostasi suojaavia ja hoitavia tuotteita. Suojat, pintelit ja loimet on valmistettu samoista, ylellisen laadukkaista materiaaleista, kuin kaikki muutkin huolellisesti valmistetut LeMieux-tuotteet, jotta brändin täydellinen laatutaso pysyisi yllä.

Kestävästä kumista valmistettuja Overreach-putseja on saatavilla useita värikkäitä vaihtoehtoja ja ne ovat ehdoton valinta jalkojen suojaamiseen hypätessä tai valmennuksissa. Putsivalikoimasta löytyy lampaankarvalla vuorattuja, softshellista tai kumista valmistettuja malleja, joista voit valita mieleisesi. Kaikkiin tarpeisiisi suunniteltujen suojien valikoimasta löydät kaiken treenisuojista tarha-, este-, ja kenttäsuojiin, sekä fleecellä vuorattuihin malleihin. Kauniita fleecepintelitä on saatavilla kaikissa sateenkaaren väreissä ja niillä voit suojata ja pehmustaa hevosesi jalat mukavasti.

LeMieux valmistaa loimia, joissa on kosteutta siirtävä thermo-cool-vuoraus, joka pitää lämpimänä ilman, että tekee hevosen olosta liian kuuman. Ihanat, tikatut mallit tekevät näistä pehmeistä villaloimista erityisesti treenin jälkeiseen kuivatteluun ja jäähdyttelyyn soveltuvia. Pue tämä kevyt loimi talliloimen tai ulkoloimen alle lisäämään ylellinen kerros lämpöä.

Lisävarusteita, kuten kärpäshuppuja, on saatavilla mm. kirkkaan korallinpunaisina ja tummanpunaisina, sekä turkoosinsinisinä ja vihreinä sävyinä, jotka kaikki sopivat täydellisesti yhteen LeMieuxin satulahuopien ja fleecepinteleiden kanssa. Riimut, riimunnarut ja muut varusteet sointuvat harjapakkeihin, harjoihin ja muihin hoitotarvikkeisiin, joilla voit täyttää varustekaappisi niin kisoissa, kuin kotonakin.

LeMieux hevos- ja ratsastusvarusteet ovat elegantti lisä jokaisen ratsastajan varustehuoneeseen symboloimaan ammattimaisuutta ja tyylikkyyttä. Horze on ylpeä tarjotessaan näitä upeita tuotteita, joita voit hyvin yhdistellä myös kaikkien Horzen oman malliston hevos- ja ratsastusvarusteiden kanssa.

Lue lisää