Osta Roeck-Grip Junior talviratsastuskäsineet | horze.fi

Roeckl Roeck-Grip Junior talviratsastuskäsineet

€ 20,93
€ 29,90
Hinnat sisältävät alv:n
Tummansininen Roeck-Grip Junior talviratsastuskäsineet roeckl
Musta Roeck-Grip Junior talviratsastuskäsineet roeckl
Roeck-Grip Junior talviratsastuskäsineet
Roeck-Grip Junior talviratsastuskäsineet
Valitse koko Kokotaulukko
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Roeck-Grip Junior talviratsastuskäsineet
Kuvaus

Kuvaus

Alkuperäiset käsineet pienemmässä koossa: ROECKLen ROECK-GRIP JUNIOR talvikäsineet ovat aina oikea valinta ratsastusta rakastaville lapsille - nyt saatavissa myös mokka. ROECK-GRIP® käsineet ovat äärimmäisen hengittävät, notkeat ja joustavat. Lyhyesti sanottuna: ne istuvat lasten käteen kuin toinen iho ja antavat samanaikaisesti äärimmäisen hyvän pidon. ROECK-GRIP® käsineet lisättiin talvimallistoon ja siihen yhdistettiin lämmin ja pehmeä Micro Bemberg-vuoraus, joka on laminoitu kiinni pintakerrokseen. Laminointi ehkäisee kaksikerroksisen materiaalin kiertymistä sekä varmistaa erinomaisen pidon ja tuntuman ohjasotteessa. Münchenin räätälit ovat myös tarkkoja tuotteiden laadusta: käsineiden eri osat on ommeltu säntillisesti yhteen käsin. Millimetrin tarkkuudella ommellut saumat ovat ainoastaan käsin tunnettava laatukriteeri, koska mukavuutta itsessään ei voi mitata. Käsineíden malli ja mittasuhteet saavat ne erottumaan muista. Juuri tässä ROECKL hyötyy yli 175 vuoden kokemuksestaan käsineiden valmistustaiteessa. Helppohoitoiset: ROECK-GRIP JUNIOR talvikäsineet voi pestä koneessa 30 asteessa. Ranteessa oleva tunnusomainen kiinnitys tyylitellyllä käsilogolla varmistaa käsineiden pysymisen paikoillaan.


Teknisiä lisätietoja:


Kämmenselkä: ROECK-GRIP® laminoidulla micro Bemberg-vuorauksella.Kämmenosa: ROECK-GRIP® laminoidulla micro Bemberg-vuorauksella.Ominaisuudet: TARRAKIINNITYS ranteessa.


Tuote numero: 31640

Lue lisää

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Parhaat arviot ensin
5 / 5
Arvioi tuote

Kerro meille mielipiteesi tästä tuotteesta

Kirjoita arvio

Lue arvosteluja:

Älä jää paitsi uutisistamme!
Säästä 10 € ensimmäisestä tilauksestasi