Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Lasten ratsastuskäsineet

Lasten ratsastuskäsineet

Lasten ratsastuskäsineet suojaavat pieniä käsiä kolhuilta ja mahdollistavat pitävämmän ja turvallisemman ohjasotteen. Lasten ratsastuskäsineistä löytyy oikea koko kaiken ikäisille lapsille.
21 tuotetta

Osta Lasten ratsastuskäsineet osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Lasten ratsastuskäsineet on suunniteltu sopimaan täydellisesti pieniin käsiin.

Suojaa pienet kädet Horzen lasten ratsastuskäsineillä. Erinomainen pito ja miellyttävä istuvuus estää ohjia luisumasta pois käsistä. Nuori ratsastajasi pystyy pitämään tiukasti kiinni, jos ovela poni kurkottaa syömään ruohoa tai kääntyy kotiin päin. Valitse materiaaliksi se, joka istuu täydellisesti ja tuntuu juuri oikealta; pebble grip, synteettinen keinonahka tai aito nahka. Varmista, että lapsellasi on muutama pari eri värisiä ja eri kokoisia käsineitä saatavilla, jotta kadonnut käsine tai pieneksi jääneet hanskat eivät estä menemästä ratsastustunnille tai valmennukseen.

Suojaa kädet kylmältä ja hanki lapselle sopivat ratsastuskäsineet.

Horze tarjoaa lämpimiä ratsastuskäsineitä, jotka pitävät pienet kädet tyytyväisinä koko pitkän talven ajan. Vaitse rennot käsineet ratsastukseen tai lämpimät käsineet tallitöihin. Sormet pysyvät lämpiminä ja miellyttävinä kylmien talvipäivien tallireissuilla, kun kädessä ovat käytännölliset ja muodikkaat käsineet. Osta nuorelle ratsastajallesi parit arkikäsineet, jotka voi yhdistää lämpimään talvitakkiin ja lapsesi pysyy lämpimänä myös silloin, kun hän ei voi istua satulassa.