Lasten ratsastushousut polvipaikoilla

Lasten ratsastushousut polvipaikoilla

Polvipaikkaiset ratsastushousut antavat lapsille ratsastuksessa tarvittavan liikkumisvapauden ja joustavuuden. Tutustu laajaan lasten ratsastushousuvalikoimaamme, jossa on paljon erilaisia värejä, materiaaleja ja malleja.

4 tuotetta

Osta Lasten ratsastushousut polvipaikoilla osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Lasten polvipaikkaisia ratsastushousuja erilaisiin tyyleihin

Horzen lasten ratsastushousut polvipaikoilla on valmistettu samoista laadukkaista materiaaleista kuin aikuisten ratsastushousut. Polvipaikat ovat joustavat satulassa ja hyvä vaihtoehto esteratsastukseen, kenttäratsastukseen sekä maastoratsastukseen.

Erityisesti nuorille ratsastajille suunnitellut polvipaikkaiset ratsastushousut

Valikoimassamme on muodikkaan mallisia, raikkaan värisiä ja leikkauksiltaan moderneja lasten ratsastushousuja, jotka ovat luonnollisesti myös erittäin laadukkaita. Ne on valmistettu laadukkaista, hengittävistä materiaaleista ja suunniteltu kestämään kulutusta. Lasten polvipaikkaiset ratsastushousut on suunniteltu sopimaan lapsen vartalolle, ja niissä on käytännöllisiä taskuja sekä erinomainen istuvuus. Oikeanlaiset ratsastushousut päällään lapset voivat kehittyä parhaiden kykyjensä mukaan ratsastuksessa.

Tutustu laajaan valikoimaamme, josta löytyy lasten ratsastushousuja jokaiseen makuun ja kaikkiin tarpeisiin sekä jokaiselle kukkarolle sopivat.

Jos lapsesi pitää ratsastamisesta ja haluaa tehdä sitä säännöllisesti, hänen tulisi saada ratsastushousut. Niissä ei ole epämiellyttäviä saumoja, ja ne istuvat hyvin vartalon muotoon. Se ehkäisee hiertymiä ja epämukavuutta, jota tavallisilla housuilla ratsastaminen aiheuttaa.

Voit valita lasten johdpur-ratsastushousut nahkaisilla kokopaikoilla tai polvipaikkaiset housut. Nahkapaikat takaavat paremman pidon ja vakauden satulassa.

Lasten kokopaikkaiset ratsastushousut ovat huomattavasti kalliimmat kuin polvipaikkaiset ratsastushousut. Hyvä vaihtoehto ovat myös lapsen mukana kasvavat ratsastushousut. Niissä on joustava, säädettävä vyötärönauha ja säädettävä lahkeen pituus. Lahkeita voi taittaa enemmän tai vähemmän ja kiinnittää tarralla tai napeilla.