Tarkista tilauksesi status täältä
Lasten ratsastushousut kokopaikoilla

Lasten ratsastushousut kokopaikoilla

Lasten ratsastushousut ovat äärimmäisen miellyttäviä ja hyvin istuvia. Valikoimassamme on useita erilaisia, kokopaikkaisia vaihtoehtoja, jotka antavat paljon liikkumisvapautta ja joustoa aktiivisille lapsille.

27 tuotetta

Osta Lasten ratsastushousut kokopaikoilla osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Poikien ja tyttöjen ratsastushousuja on saatavilla samanlaisissa upeissa malleissa ja kuvioinneissa, kuin aikuisten ratsastushousujakin.

Pojat ja tytöt voivat valita ratsastushousunsa valikoimasta, josta löytyy klassisia polvipaikkaisia malleja jokaiselle nuorelle ratsastajalle, tukevia kokopaikkaisia malleja, jotka voi yhdistää vaikkapa suosikkikenkien kanssa, tai aikuisten ratsastusroolimallien innoittamia tyylejä. Keinonahkaiset kokopaikat tai kangaspaikat sopivat erinomaisesti lapsille mihin tahansa ratsastuksen lajiin. Kokeile kokopaikkaista slim fit-mallia, joka istuu mukavasti jokaiselle nuorelle ratsastajalle.

Junioriratsastushousut on suunniteltu nuorille ratsastajille ja niissä yhdistyy kaikki se mukavuus ja tyylikkyys, jota lapset haluavat.

Lasten farkkuratsastushousut ovat täydellinen yhdistelmä farkkuja ja ratsastushousuja, joten ne ovat suuri hitti junioreiden keskuudessa. Hauskat kuviot ja Kid&Ponies -brändi alleviivaavat näiden värikkäiden housujen leikkisää tyyliä. Poikien ja tyttöjen ratsastushousuja on saatavilla matalalla, normaalilla tai korkealla vyötäröllä, jotka takaavat mukavuuden ja tyylikkyyden. Värikkäät vaihtoehdot on helppo yhdistää muihin Kids&Ponies -malliston tuotteisiin ja se antaa lapsille mahdollisuuden ilmaista omaa, ainutlaatuista tyyliään ratsastustunneilla, kilpailuissa tai arkiratsastuksessa.

Jos lapsesi pitää ratsastamisesta ja haluaa tehdä sitä säännöllisesti, hänen tulisi saada ratsastushousut. Niissä ei ole epämiellyttäviä saumoja, ja ne istuvat hyvin vartalon muotoon. Se ehkäisee hiertymiä ja epämukavuutta, jota tavallisilla housuilla ratsastaminen aiheuttaa.

Voit valita lasten johdpur-ratsastushousut nahkaisilla kokopaikoilla tai polvipaikkaiset housut. Nahkapaikat takaavat paremman pidon ja vakauden satulassa.

Lasten kokopaikkaiset ratsastushousut ovat huomattavasti kalliimmat kuin polvipaikkaiset ratsastushousut. Hyvä vaihtoehto ovat myös lapsen mukana kasvavat ratsastushousut. Niissä on joustava, säädettävä vyötärönauha ja säädettävä lahkeen pituus. Lahkeita voi taittaa enemmän tai vähemmän ja kiinnittää tarralla tai napeilla.