« Takaisin / Ratsastaja / Ratsastushanskat / Lasten ratsastushanskat

Roeckl Roeck-Grip Junior talviratsastuskäsineet

34,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 1 )

Saat 10% lisäalennuksen täällä tai 13% sovelluksessa!

Lataa nyt

Kopioi koodi: HAPPY10
Voimassa sovelluksessa ja verkkokaupassa: 100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 24.06.2024 asti.
Våri: Black
Black Roeck-Grip Junior talviratsastuskäsineet
DB/AB Roeck-Grip Junior talviratsastuskäsineet
Dark Brown Roeck-Grip Junior talviratsastuskäsineet
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Alkuperäiset käsineet pienemmässä koossa: ROECKLen ROECK-GRIP JUNIOR talvikäsineet ovat aina oikea valinta ratsastusta rakastaville lapsille - nyt saatavissa myös mokka. ROECK-GRIP® käsineet ovat äärimmäisen hengittävät, notkeat ja joustavat. Lyhyesti sanottuna: ne istuvat lasten käteen kuin toinen iho ja antavat samanaikaisesti äärimmäisen hyvän pidon. ROECK-GRIP® käsineet lisättiin talvimallistoon ja siihen yhdistettiin lämmin ja pehmeä Micro Bemberg-vuoraus, joka on laminoitu kiinni pintakerrokseen. Laminointi ehkäisee kaksikerroksisen materiaalin kiertymistä sekä varmistaa erinomaisen pidon ja tuntuman ohjasotteessa. Münchenin räätälit ovat myös tarkkoja tuotteiden laadusta: käsineiden eri osat on ommeltu säntillisesti yhteen käsin. Millimetrin tarkkuudella ommellut saumat ovat ainoastaan käsin tunnettava laatukriteeri, koska mukavuutta itsessään ei voi mitata. Käsineíden malli ja mittasuhteet saavat ne erottumaan muista. Juuri tässä ROECKL hyötyy yli 175 vuoden kokemuksestaan käsineiden valmistustaiteessa. Helppohoitoiset: ROECK-GRIP JUNIOR talvikäsineet voi pestä koneessa 30 asteessa. Ranteessa oleva tunnusomainen kiinnitys tyylitellyllä käsilogolla varmistaa käsineiden pysymisen paikoillaan.

Teknisiä lisätietoja:

Kämmenselkä: ROECK-GRIP® laminoidulla micro Bemberg-vuorauksella.Kämmenosa: ROECK-GRIP® laminoidulla micro Bemberg-vuorauksella.Ominaisuudet: TARRAKIINNITYS ranteessa.

Tuote numero: 31640

Lue arvosteluja:

Våri: