Roeck-Grip Junior talviratsastuskäsineet

29,90 €
Hinnat sisältävät alv:n
Säästä 15% tilauksestasi
Kopioi koodi: BUY3SAVE15
Tarjous on voimassa vain kun tilaat vähintään 3 tuotetta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Jos palautat yhden tai useamman tuotteen, hyvitämme tuotteiden suhteellisesti alennetun arvon. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 30.5.2022 saakka. Ei voimassa merkkien Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana tuotteille.
Våri: Musta
Musta Roeck-Grip Junior talviratsastuskäsineet
Tummansininen Roeck-Grip Junior talviratsastuskäsineet
Kokotaulukko
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Alkuperäiset käsineet pienemmässä koossa: ROECKLen ROECK-GRIP JUNIOR talvikäsineet ovat aina oikea valinta ratsastusta rakastaville lapsille - nyt saatavissa myös mokka. ROECK-GRIP® käsineet ovat äärimmäisen hengittävät, notkeat ja joustavat. Lyhyesti sanottuna: ne istuvat lasten käteen kuin toinen iho ja antavat samanaikaisesti äärimmäisen hyvän pidon. ROECK-GRIP® käsineet lisättiin talvimallistoon ja siihen yhdistettiin lämmin ja pehmeä Micro Bemberg-vuoraus, joka on laminoitu kiinni pintakerrokseen. Laminointi ehkäisee kaksikerroksisen materiaalin kiertymistä sekä varmistaa erinomaisen pidon ja tuntuman ohjasotteessa. Münchenin räätälit ovat myös tarkkoja tuotteiden laadusta: käsineiden eri osat on ommeltu säntillisesti yhteen käsin. Millimetrin tarkkuudella ommellut saumat ovat ainoastaan käsin tunnettava laatukriteeri, koska mukavuutta itsessään ei voi mitata. Käsineíden malli ja mittasuhteet saavat ne erottumaan muista. Juuri tässä ROECKL hyötyy yli 175 vuoden kokemuksestaan käsineiden valmistustaiteessa. Helppohoitoiset: ROECK-GRIP JUNIOR talvikäsineet voi pestä koneessa 30 asteessa. Ranteessa oleva tunnusomainen kiinnitys tyylitellyllä käsilogolla varmistaa käsineiden pysymisen paikoillaan.


Teknisiä lisätietoja:


Kämmenselkä: ROECK-GRIP® laminoidulla micro Bemberg-vuorauksella.Kämmenosa: ROECK-GRIP® laminoidulla micro Bemberg-vuorauksella.Ominaisuudet: TARRAKIINNITYS ranteessa.


Tuote numero: 31640

Lue arvosteluja: