Little Jumper lasten lyhythihainen paita

35,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
10% lisäalennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: SUMMER10
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 30.06.2022 asti. Ei voimassa merkkien 30.06.2022 Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta tuotteille.
Våri: Tummansininen
Tummansininen Cavalliera Little Jumper lasten lyhythihainen paita
Kokotaulukko
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 12 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Tämä pehmeä, puuvillapohjainen t-paita on erinomainen vaate nuorille ratsastajille. Sen rinnassa on värikäs, strasseista muodostuva hyppäävän hevosen kuva. Tuo ratsastuslajisi ylpeydellä esiin, tai näytä rakkautesi hevosiin, tämä paita on täydellinen sekä tallille että kouluun. Tämä paita on vaatekaapin todellinen välttämättömyys. Neljään suuntaan joustava lycramateriaali on helppo pestä, eikä se menetä muotoaan. Saatavissa sekä lyhyt- että pitkähihaisena.


Pesuohjeet:


Pese Cavalliera paitasi samansävyisten vaatteiden kanssa, ja noudata hoito-ohjeita huolella. Käännä paita nurinpäin. Valitse hellävarainen linkous matalilla kierroksilla. Kuivata paita vaateripustimella, ja venytä kaulus, hihansuut ja etuosa hellävaraisesti muotoonsa. Älä kierrä paitaa kuivaksi. Kevyt silitys saattaa antaa toivotun viimeisen silauksen vaatteelle. Älä käytä pyykin esikäsittelyaineita strassikuvion kohdalla tai sen ympärillä, koska jotkut tuotteet saattavat pehmentää liiman. Älä silitä strassikuviota. Kuumuus saattaa sulattaa strassikuvion liiman ja aiheuttaa strassien liikkumis


Tuote numero: 332332

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: