Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Lasten ratsastus t-paidat

Lasten ratsastus t-paidat

Lasten ratsastuspaidat on suunniteltu sopimaan junioriratsastajan vartalolle. Valitse laajasta väri- ja tyylivalikoimasta paita, joka on kuin tehty nuorelle ratsastajallesi.
20 tuotetta

Osta Lasten ratsastus t-paidat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Horzen lasten paitojen valikoimasta löytyy rentoja tyylejä ja värejä jokaiselle ratsastajalle.

Lasten ratsastuspaidat sopivat ihanteellisesti nuorille ratsastajille ja ne on valmistettu esimerkiksi puuvillasta tai kosteutta siirtävästä pikeemateriaalista, jotka pitävät lapsesi olon miellyttävänä. Hauskat värit ja kuviot koristavat lähes jokaista rentoa pikeepaitaa ja pitkähihaisia paitoja, joissa on myös Horzen logo tai suosittuja Kids&Ponies grafiikoita. Nämä upeat paidat sopivat tallille, suosikkiponilla ratsastukseen tai jopa koulun pihalle esittelemään nuoren ratsastajasi harrastushenkeä.

Ratsastuspaitoja löytyy nuorille ratsastajille useita eri tyylisiä ja eri materiaaleista valmistettuja, myös muodollisempiin kilpailutilaisuuksiin sopivia.

Kilpailupaidoissa on erityisiä yksityiskohtia, kuten hienostuneet ompeleet ja persoonallisen näköinen istuvuus, joka pukee poniratsastajaasi. Horzen kilpailupaitojen virheettömän tyylikäs ulkonäkö antaa lapsiratsastajallesi arvokkaan ja ammattimaisen tyylin. Kosteutta siirtävä ja hengittävä kangas pitää lapsesi olon viileänä ja miellyttävänä, kun hän odottaa seuraavan luokkansa alkua. Helppohoitoiset ja konepesun kestävät materiaalit pitävät nämä kestävät ratsastuspaidat raikkaina ja valmiina nuoren ratsastajasi seuraaviin kilpailuihin.